17 mai middag

17. mai middag – Tips til hva du kan servere

17. mai er ofte en lang dag som starter tidlig med familie-/vennefrokost, før man begir seg ut på brunsj, lunsj, leker, tog, masse is og pølser samt alt som hører med på nasjonaldagen. Når middagen står for tur er det ikke sikkert det frister å stå på kjøkkenet, eller kanskje er man ikke like sulten etter fullt kjør hele dagen. Her kan du få tips til enkle retter du kan lage til 17. mai middag, enten du ønsker og grille, spise noe lett eller bare vil ha dessert.

Grillmat til 17. mai middagen

Det er kun fantasien som setter grenser når det kommer til grillmat, og ønsker du tips til sunne alternativer du kan slenge på grillen kan du lese mer her. Sjekk ut digge middager til 17. mai her:

Lette middagsalternativer

Kanskje er dere mest i humør til lette retter eller sideretter, som for eksempel søtpotetchips med dip, salat eller dumplings. Her kan du klikke deg inn på noen digge og sunne oppskrifter til sideretter og salater:

Ingen 17. mai uten dessert

De fleste har alltid plass til litt dessert, og på 17. mai er det ingen unntak. Disse oppskriftene kan du forberede dagen før, slik at det eneste du trenger og gjøre er og ta den ut av kjøleskapet eller fryseren.

Håper du får en strålende 17. mai feiring sammen med familie og venner. Velbekomme!

Bestselgere: