Spørsmål og svar

Nutrilett er det ledende merkevaren i Norden innen vektprodukter.

Nutrilett har et bredt spekter av produkter for både vekttap og vektkontroll. Det er alltid et produkt som passer deg og din smak, i tillegg har produktene et lavt kalori- og sukkerinnhold og inneholder alt kroppen trenger av vitaminer og mineraler i løpet av en diett.

Bivirkninger forekommer svært sjeldent. I begynnelsen er det normalt at man får hodepine, dette kan komme av at man har drukket for lite. En del kan få litt problemer med magen dersom de ikke drikker nok, men dette pleier å gå raskt over. Noen får også litt dårlig ånde, men kan lett fikses med en halspastill.

Ja, hvis man følger instruksjonene, får man en vektreduksjon. Det du må er å gå på produktene merket med VLCD, ta 5 porsjoner hver dag. Du kan gå på denne dietten i opptil 8 uker.

Tips til hva du kan legge til suppene:

Til kyllingsuppe er det godt med provencekrydder, estragon, koriander, salt og pepper.

Til grønnsakssuppe er det spesielt godt med persille, mynte, salt og pepper.

Til gulrotsuppe smaker det med spisskummen, koriander, ingefær, mynte, persille, salt og pepper.

Til soppsuppe kan man teste ut gressløk, timian, kjørvel, persille, salt og pepper.

Til spinatsuppe kan hvitløk, muskat, hønsebuljong, salt og pepper være verdt å prøve.

Hvis du går på Nutrilett VLCD dietten og vil gå ned i vekt, bør du ikke spise frukt. Frukt inneholder fruktsukker som kroppen raskt absorberer som energi. Dette fører til lavere fettforbrenning. Men, det du kan spise, er kalorifattige grønnsaker som agurk, blomkål og fersk sopp.

Du kan også drikke kalorifattig drikke, som sukkerfri brus og saft om du vil ha andre smaker i munnen.

Når det kommer til antall porsjoner per dag, anbefales det nå 5 poser per dag for både kvinner og menn.

Med omformuleringen av produktene etter den nye lovgivningen er antall kcal per dag begrenset til maksimalt 800 kcal. Dermed er det ikke lenger plass til flere porsjoner per dag.

Ettersom Nutrilett er en såkalt VLCD (Very Low Calorie Diet) med et svært lavt energiinnhold, skal man ikke spise mindre enn anbefalt dagsrasjon. Spiser man mindre enn anbefalt dagsrasjon risikerer man å starte nedbryting av muskler istedenfor fett.

Man kan ikke si på forhånd hvor mye man kommer til å gå ned i vekt med Nutrilett VLCD produkter, ettersom dette varierer mye fra person til person. Har man mye å gå ned, går det ofte ganske raskt i starten. En del må holde på i mange dager før forbrenningen ”kommer skikkelig i gang”. Det er viktig at man ser vektreduksjonen i et lengre perspektiv enn bare en ukes tid.

Det er anbefalt mellom 2-2,5l væske om dagen. Men det inkluderer all væske, også det som tilsettes i supper/shaker.

Det er nettopp dette en vektreduksjon på lang sikt bør handle om, nemlig det å forandre livsstil, levemåte og matvaner, med det mål for øye at dette er noe man skal fortsette med resten av livet. Å gjøre små endringer i vanene sine, for eksempel mer fysisk aktivitet og bedre mat med mindre fett og mer fiber (i form av grønnsaker og frukt) på en måte som man trives med. Dette gir kanskje ikke noen rask og dramatisk vektreduksjon, men sjansen for at man skal kunne beholde den nye, lavere vekten øker, sammenlignet med en tilfeldig slankekur.

Her er det greit å skille mellom barer, smoothies og pulver. Barene og smoothies er måltidserstattere. De kan man spise etter ønske og behov. Nutrilett Shakes og Nutrilett Supper er såkalte VLCD produkter – Very Low Calorie Diet. Dersom man går på en kur med disse produktene skal man kun variere med andre VLCD produkter etter mengdeanvisning på pakken.

Du kan altså fint kombinere Nutrilett Supper og Nutrilett Shakes i en slik diett. Grunnen til dette er at på en VLCD kur vil det skje fysiologiske prosesser i kroppen din som gjør det enklere for deg å følge kuren. Du vil blant annet etter noen dager på en slik kur oppleve mindre sultfølelse. Dersom du øker kalori inntaket ved å bruke barer i tillegg vil disse prosessene opphøre og det vil være vanskeligere å fullføre kuren.

Gluten:
Noen av Nutrilett-produktene inneholder gluten. Under hvert produkt er det fullstendig informasjon om ingredienser. Hvis du er allergisk eller har intoleranse, bør du alltid lese produktet før du smaker.

Laktose:
De fleste av Nutrilett-produktene inneholder laktose. Under hvert produkt er det fullstendig informasjon om ingredienser. Hvis du er allergisk eller har intoleranse, bør du alltid lese produktet før du smaker.

Nøtter:
Nutrilett’s shakes og supper inneholder ikke nøtter. Følgende smoothies inneholder heller ikke nøtter: Cocoa & Oat, Rich Chocolate, Nordic Berries, Berry Boost, Tasty Tropical.
Alle Nutrilett-barene kan inneholde spor av nøtter.
Under hvert produkt er det fullstendig informasjon om ingredienser. Hvis du er allergisk eller har intoleranse, bør du alltid lese produktet før du smaker.

Gelatin:
Nutrilettbarene inneholder gelatin, og gelatinen kommer fra Storfe.

For resterende Nutrilettprodukter bør du sjekke fullstendig informasjon om ingredienser. Eller kontakt: kundeservice@nutrilett.no

For å finne ut hvor lang pakken din er kommet, kan du putte inn ordre nummeret ditt her

Det er dessverre ikke mulig å få gratis smaksprøver, men vi har laget noen pakker der vi har samlet ulike smaker så du kan finne din favoritt:

Willpower er en Facebook-gruppe som er super for de som ønsker å gå ned i vekt. Først og fremst for at man har en heiagjeng rundt seg med andre som er i akkurat samme situasjon som en selv. I Facebook-gruppen opplever bygger man hverandre opp og er virkelig er støttespillerne til hverandre. I tillegg er det en ernæringsfysiolog som man kan stille spørsmål til direkte og få raskt svar. Inspirasjon til oppskrifter, bli inspirert av andre medlemmer sine vektreiser, treningsprogram, kostholdsprogram er andre grunner til at facebook-gruppen er unik!

Bli medlem her

Min side er gratis og du kan se din egen ordre historikk og endre adresse informasjon. Som medlem får du også spesial rabatter og medlemstilbud.

Nutrilett sine VLCD-produkter skal ikke brukes dersom man ammer eller er gravid. Dersom du er gravid eller ammer, kan du kun spise Nutrilett sine måltidserstattere og snackbarer.

Nutrilett produktene inneholder sukker, så når det gjelder spørsmål i forbindelse med sykdommer, anbefaler vi at du kontakter legen din for å få råd.

De aller fleste personer i dag beveger seg for lite. Denne fysiske inaktiviteten er en viktig faktor når det gjelder økende vekt. Det er imidlertid vanskelig å gå ned i vekt ved kun å øke mosjonsmengden. Mosjon har likevel stor betydning på mange måter. Mosjon sammen med endrede kostvaner gjør det lettere å gå ned i vekt, men fremfor alt øker sjansen for at man klarer å beholde en lavere vekt hvis man mosjonerer mer. Regelmessig mosjon (noen ganger i uken) bidrar også ofte til økt psykisk velvære.

Vi har mulighet til å gjøre visse endringer, eller avbestille bestillingen din så lenge bestillingen ikke er printet ut på vårt lager. Dersom du ønsker å avbestille eller endre noe i bestillingen din, vennligst kontakt oss så snart som mulig, gjerne på telefon. Vi har da større muligheter til å håndtere din sak før bestillingen din printes på vårt lager. Du når kundeservice på telefonnummer: 21 50 94 66 (08-16 mandag til fredag)

Du kan avmelde deg nyhetsbrev ved å klikke «Avmelding av nyhetsbrev» nederst på selve nyhetsbrevet. Eller kontakt kundeservice@nutrilett.no om hjelp.