• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close
Om Nutrilett
  • Start
  • Spørsmål og svar om Nutrilett
Produkter For en sunn livsstil
GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 500 KR
TRYGG OG ENKEL BETALING MED KLARNA

Man kan ikke si på forhånd hvor mye man kommer til å gå ned i vekt med Nutrilett VLCD produkter, ettersom dette varierer mye fra person til person. Har man mye å gå ned, går det ofte ganske raskt i starten. En del må holde på i mange dager før forbrenningen ”kommer skikkelig i gang”. Det er viktig at man ser vektreduksjonen i et lengre perspektiv enn bare en ukes tid.

Ja, hvis man følger instruksjonene, får man en vektreduksjon. Dette fremgår av de kliniske undersøkelsene gjort for Nutrilett VLCD.

Her er det greit å skille mellom barer, smoothies og pulver. Barene og smoothies er måltidserstattere. De kan man spise etter ønske og behov. Nutrilett Shakes og Nutrilett Supper er såkalte VLCD produkter – Very Low Calorie Diet. Dersom man går på en kur med disse produktene skal man kun variere med andre VLCD produkter etter mengdeanvisning på pakken.

Du kan altså fint kombinere Nutrilett Supper og Nutrilett Shakes i en slik diett. Grunnen til dette er at på en VLCD kur vil det skje fysiologiske prosesser i kroppen din som gjør det enklere for deg å følge kuren. Du vil blant annet etter noen dager på en slik kur oppleve mindre sultfølelse. Dersom du øker kalori inntaket ved å bruke barer i tillegg vil disse prosessene opphøre og det vil være vanskeligere å fullføre kuren.

Nutrilett Shakes og Nutrilett Supper er såkalte VLCD produkter – Very Low Calorie Diet. Dersom man går på en kur med disse produktene skal man kun variere med andre VLCD produkter etter mengdeanvisning på pakken.

Grunnen til dette er at på en VLCD kur vil det skje fysiologiske prosesser i kroppen din som gjør det enklere for deg å følge kuren. Du vil blant annet etter noen dager på en slik kur oppleve mindre sultfølelse. En slik kur skal man derfor også forsette med i helgen dersom du ønsker å gjennomføre en diett på 1-3 uker.

Her er det greit å skille mellom barer, smoothies og pulver. Barene og smoothies er måltidserstattere. De kan man spise etter ønske og behov.Nutrilett Shakes og Nutrilett Supper er såkalte VLCD produkter – Very Low Calorie Diet. Dersom man går på en kur med disse produktene skal man kun variere med andre VLCD produkter etter mengdeanvisning på pakken.

Du kan altså fint kombinere Nutrilett Supper og Nutrilett Shakes. Grunnen til dette er at på en VLCD kur vil det skje fysiologiske prosesser i kroppen din som gjør det enklere for deg å følge kuren. Du vil blant annet etter noen dager på en slik kur oppleve mindre sultfølelse. Dersom du øker kalori inntaket ved å bruke barer i tillegg vil disse prosessene opphøre og det vil være vanskeligere å fullføre kuren.

Bivirkninger forekommer svært sjeldent. Hvis man etter en dags tid får hodepine, kan dette komme av at man har drukket for lite. En del kan få litt problemer med magen dersom de ikke drikker nok, men dette pleier å gå raskt over

Ettersom Nutrilett er en såkalt VLCD (Very Low Calorie Diet) med et svært lavt energiinnhold, skal man ikke spise mindre enn anbefalt dagsrasjon, som er fem poser for kvinner og seks poser for menn. Spiser man mindre enn anbefalt dagsrasjon risikerer man å starte nedbryting av muskler istedenfor fett.

Hvis du blir sulten, kan du rådføre deg meg ernæringspersonell/lege om å evt. supplere med litt kalorifattige grønnsaker. Husk å drikke mye vann til dietten

Barene gir en god metthetsfølelse som sitter i lenge. I tillegg tilfredsstiller de tyggebehovet. Det er viktig å drikke mye vann til.

Nutrilett pulver inneholder ikke nøtter. For andre Nutrilett produkter – se ingrediensteksten for det enkelte Nutrilett produkt.

Nutrilett kan kjøpes i dagligvarebutikker og i helsekostforretninger. Ikke alle butikker har samtlige av våre varianter, men spør din lokale kjøpmann hvor du kan få tak i produktene du er interessert i.

Hvis du bytter ut alle måltider med Nutrilett Supper og Shakes, får du en kostnad på ca. 50 – 55 kr per dag. Dette er ikke dyrt tatt i betraktning at du ikke spiser noe annet. Hele dagens behov får du altså til en kostnad som tilsvarer en vanlig lunsj.
Nutrilett Supper og Shakes er VLCD produkter som det ligger mye forskning bak. Produktene er også relativt kompliserte å produsere siden de skal inneholde eksakte mengder av næringsstoffer. I tillegg inneholder de dyre råvarer for å kunne gi deg det du behøver i en slik situasjon. Nutrilett bars koster rundt 30 kr for 2 porsjoner, det er ca. 15 kr per porsjon. Dette er ikke mye penger sammenlignet med hva en vanlig lunsj eller en sjokoladekake koster.