Oppskrift på tunfisksalat

Tunfisksalat

Denne salaten inneholder masse proteiner, fiber og sunt fett. Et tips er å bruke tunfisk, quinoa, avokado og kesam som base – og bruke grønnsakene du har hjemme.

Porsjoner: 1
Kalorier: 505

Ingredienser:

  • 1 boks tunfisk i vann
  • ½ avokado
  • 1,5 dl kokt quinoa
  • 2 stilker vårløk
  • 100 g brokkoli
  • 50 g grønne erter
  • 15 g granateple
  • 25 g blåbær
  • 1 ts sesamfrø
  • 1 ts salatskrydder

Slik gjør du:

  1. Kok quinoa (0,5 dl ukokt), hell av vannet fra tunfisken og hakk grønnsakene til ønsket størrelse
  2. Bland kesam med salatskrydder
  3. Sett samme alle ingrediensene på en tallerken, velg selv om du ønsker å blande sammen alt eller spise alt hver for seg
  4. Smak til med salt og pepper

Per porsjon:

Kalorier: 505,9

Fiber (g): 13,4

Proteiner (g): 56,9

Fett (g): 11,6

Karbohydrater (g): 45,1

Sukker (g): 15,1

I samarbeid med Evelina Söderholm

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: