• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna

Inspirasjon

Smarte valg og sunne alternativer for deg på farten

Nutrilett handler ikke lenger kun om slankeprodukter, vi har i dag også et bredt utvalg av smarte, lette måltider for deg på farten.
Vi har alle travle dager hvor tiden er knapp og det kan oppleves vanskeligere å ta sunne valg. Nutrilett ønsker derfor å legge til rette for at disse sunne valgene skal være lettere å ta i en hektisk hverdag, ved å tilby produkter og innhold som engasjerer og gjør en forskjell i din hverdag.

 

Gode rutiner er smarte valg som gjentas

Det å opprettholde en sunn livsstil handler om å skape gode rutiner. Gode rutiner er bare smarte valg som gjentas over tid. Det behøver ikke å være store ting en endrer på for at rutinene skal få uttelling. Bytt ut heisen med trappa, hopp av bussen et stopp eller to før der du egentlig skal av, drikk et stort glass vann før hvert måltid, ta med en Nutrilett-bar i veska for å dempe søtsuget og unngå unødvendige kalorier. Dette er eksempler på smarte valg som fort kan bli rutiner om du repeterer de nok, start i dag da vel. Rutiner du trives med er rutiner du beholder!

Mellommåltidet som får deg gjennom dagen

Sulten kommer og går i løpet av dagen, men mange kjenner seg nok igjen med at tiden mellom lunsj og middag kan være en utfordring, spesielt om en skal i matbutikken på vei hjem fra jobb eller skole. Det er lenge siden siste måltid, energinivået og blodsukkeret er på bånn. Da er det for gjort å ta valg en ellers ikke ville tatt. I slike tilfeller kan et av Nutrilett sine produkter være redningen. Flere av våre barer er under 125 kcal per bar, har lite sukker og karbohydrater samtidig som de har rikelig med protein og metter godt. Prøv en av Nutrilett sine barer neste gang klokka tikker tre og du vil se at du får en ny giv og holder deg mett til middagen, uten å få i deg unødvendige kalorier.

God og sunn mat er en og samme

Mat kan både smake godt og gjøre godt, det handler om å finne en balanse. Balanse både i et og samme måltid, men også på sikt, noe som betyr at en skal kunne unne seg favorittmåltidet på en lørdag, uten å skulle ta for mye hensyn til kaloriinntaket. På Nutrilett sine sider har vi masse god informasjon om kost & ernæring, samt en rekke gode oppskrifter som underbygger prinsippet om balanse. Vi har inspirerende oppskrifter til frokost, lunsj, middag og kos, og flere kommer stadig!

 Aktiv gjennom hele dagen

Aktivitet er ikke kun tung trening, progresjon og selfies på gymen, det handler om å holde seg aktiv gjennom hele dagen. De aller fleste er enige om at minst en halv time aktivitet daglig er et minimumsbehov for enhver person. Ved siden av de fysiske fordelene som kaloriforbrenning og treningsprogresjon, gir aktivitet og trening også overskudd, psykisk så vel som fysisk. Det skal ikke store aktiviteten til for å få dette overskuddet, det handler bare om å komme seg ut og gjøre noe. Du kan sykle til jobb, gå en tur i nabolaget mens du hører på lydbok og i sommermånedene kan du invitere gode venner til en runde kubb i nærmeste hage eller park.

Image

Vil du ha gode tilbud?

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!

Takk for din påmelding

VIL DU HA GODE TILBUD?
Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!