Sunn pastasalat med kremet pasta – oppskrift til 4 porsjoner.
Porsjoner: 4
Ingredienser:
400 g penne fullkorrn (evt. annen pasta)
4 kyllingfileter
300 g (1 liten boks) mager eller vanlig kesam
3 ss pesto
salt og pepper
hvitløkskrydder
paprikakrydder
frosne erter etter ønsket mengde
mais etter ønsket mengde
cherrytomater etter ønsket mengde
Smør til steking
Slik gjør du:
Kok pasta. Ertene tilsettes mot slutten av koketiden, sammen med pastaen
Kutt kyllingen i biter og stek med sammen med olje og smør. Du kan velge å kun bruke olje, men begge sammen gir best smaksresultat. Dryss over med det ønskelig krydder, for eksempel salt, pepper, hvitløkskrydder og paprikakrydder
Avkjøl litt og ha alt i en bolle. Tilsett mais og cherrytomater etter ønsket mengde.
Bland 1 boks med kesam sammen med tre spiseskjeer pesto (eller mer for en sterkere pestosmak), og rør sammen til en pastasalat
Kan godt oppbevares i kjøleskap, og smaker veldig godt kald