Diet Challenge

Trenger du ekstra motivasjon og støtte for vekttap?

Nutrilett Diet Challenge er utfordring du gir deg selv, om å gå på en lavkalori-diett. Dietten varer i tre til åtte uker. Du bestemmer selv hvor lenge. I løpet av perioden vil du få tips, råd og støtte gjennom medlemmer i en lukket Facebook-gruppe som er i samme situasjon. For å delta i Nutrilett Diet Challenge betaler du kun prisen på produktene, alt annet er gratis.. Sammen når vi din ønskevekt!

For å delta i Nutrilett Challenge:

  • Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor, det er gratis
  • Kjøp en VLCD-produktpakke
  • Bli med i Nutrilett Willpower Norge Facebook-gruppe
måltidserstatter

Diet Challenge

Nutrilett Diet Challenge er en lavkaloridiett (VLCD) som du kan gå på opptil 8 uker, som gjennomføres sammen med andre som har samme mål eller motivasjon. Facebook gruppen Team Willpower Norge er en viktig del av Diet Challenge, her kan du dele tips og lese andres erfaringer. Gruppen er en super mulighet til å hente ekstra motivasjon og møte andre du kan snakke med.

Gruppen på Facebook er lukket, og medlemskapet er hemmelig, og alt som kreves er at du har en Facebook-profil.
Meld deg inn her: Team Willpower Norge
Medlemskap godkjennes forløpende og oftest innen 1 virkedag.


Nutriletts VLCD-produkter er beregnet for overvektige personer uten helseproblemer, og bør derfor ikke brukes som næringskilde for barn, ungdommer, eldre, gravide eller ammende. Heller ikke av personer med hjerte- og karsykdommer eller andre lidelser da et lavt energiinntak er ufordelaktig. Om du bruker Nutriletts VLCD-produkter som eneste næringskilde i mer enn åtte uker bør dette skje i samråd med lege. Husk at du må drikke rikelig med væske.

2. Kjøp produktene du trenger:

3. Meld deg inn i gruppen

Team Willpower Norge


(Gruppen er privat og medlemskapet er hemmelig for utenforstående.)

Tre tips til Diet Challenge

 

  1. Forbered deg godt før lavkaloridiett

Bruk litt tid på å tenke igjennom hva som motiverer deg til å gjennomføre en lavkaloridiett. Sett deg realistiske mål og delmål om mulig, og planlegg for de ukene du går på diett, med mer fokus på deg selv. Det kan være lurt å planlegge færre sosiale treff underveis og tid til hvile. En VLCD-diett gir et underskudd av energi og det er normalt å bli både trett og sliten.
Meld deg inn i Team Willpower Norge, still spørsmål og snakk med Marie og andre medlemmer.

  1. Hva skjer med kroppen under en lavkaloridiett?

På en lavkaloridiett (VLCD) skal man ikke spise mer enn 800 kalorier om dagen. Kroppen skal hente energi fra fett, ikke karbohydrater som vanlig. Omstillingen er en prosess som kan være krevende og noen kan kjenne på midlertidige symptomer som tretthet, svimmelhet, lettere hodepine, diare eller forstoppelse.

Husk å drikke mye under dietten, gjerne vann, men saft og brus uten sukker, kaffe og te er også lov.

  1. Etter Nutrilett Diet Challenge

Ifølge Nutrilett Metoden er kickstart med Diet Challenge eller en lavkaloridiett det første av tre steg mot en varig kostholdsendring. Steg 2 handler om å balansere kostholdet, fra en diett bestående av VLCD-produkter til et mer normalisert kosthold.

Om målet er å fortsette å gå ned i vekt skal du ha et energiunderskudd (forbrenne mer enn du fyller på). En metode er å bytte ut enkelte måltider hver dag med en måltidserstatning fra Nutrilett eller du kan prøve 5:2 dietten. Vær tålmodig og finn en metode du kjenner at du kan følge over lengre tid og sette gjerne opp en måltidsplan for deg selv.

 Hva er Diet Challenge?

Flere videoer fra Marie finner du på Facebook gruppen Team Willpower Norge og på Nutriletts Youtube kanal