Diet Challenge

Nutrilett Diet Challenge er en lavkaloridiett (VLCD) som du kan gå på opptil 8 uker, som gjennomføres sammen med andre som har samme mål eller motivasjon. Diet Challenge ledes av vår ernæringsekspert Marie, som gir deg gode råd om forberedelsene til diett, kjente utfordringer underveis og veien videre etter kickstart med en lavkaloridiett.

 

Facebook gruppen Team Willpower Norge er en viktig del av Diet Challenge, her får du tips og videoer fra Marie og kan lese andres erfaringer. Gruppen er en super mulighet til å hente ekstra motivasjon og møte andre du kan snakke med.

Gruppen på Facebook er lukket og alt som kreves er at du har en profil.
Meld deg inn her: Team Willpower Norge
Medlemskap godkjennes forløpende og senest innen 1 virkedag.

Nutrilett Diet Challenge arrangeres 3 ganger i året og den neste starter i 2023.

Nutriletts VLCD-produkter er beregnet for overvektige personer uten helseproblemer, og bør derfor ikke brukes som næringskilde for barn, ungdommer, eldre, gravide eller ammende. Heller ikke av personer med hjerte- og karsykdommer eller andre lidelser da et lavt energiinntak er ufordelaktig. Om du bruker Nutriletts VLCD-produkter som eneste næringskilde i mer enn åtte uker bør dette skje i samråd med lege. Husk at du må drikke rikelig med væske.


Tre tips til Diet Challenge

 

  1. Forbered deg godt før lavkaloridiett

Bruk litt tid på å tenke igjennom hva som motiverer deg til å gjennomføre en lavkaloridiett. Sett deg realistiske mål og delmål om mulig, og planlegg for de ukene du går på diett, med mer fokus på deg selv. Det kan være lurt å planlegge færre sosiale treff underveis og tid til hvile. En VLCD-diett gir et underskudd av energi og det er normalt å bli både trett og sliten.
Meld deg inn i Team Willpower Norge, still spørsmål og snakk med Marie og andre medlemmer.

  1. Hva skjer med kroppen under en lavkaloridiett?

På en lavkaloridiett (VLCD) skal man ikke spise mer enn 800 kalorier om dagen. Kroppen skal hente energi fra fett, ikke karbohydrater som vanlig. Omstillingen er en prosess som kan være krevende og noen kan kjenne på midlertidige symptomer som tretthet, svimmelhet, lettere hodepine, diare eller forstoppelse.

Husk å drikke mye under dietten, gjerne vann, men saft og brus uten sukker, kaffe og te er også lov.

  1. Etter Nutrilett Diet Challenge

Ifølge Nutrilett Metoden er kickstart med Diet Challenge eller en lavkaloridiett det første av tre steg mot en varig kostholdsendring. Steg 2 handler om å balansere kostholdet, fra en diett bestående av VLCD-produkter til et mer normalisert kosthold.

Om målet er å fortsette å gå ned i vekt skal du ha et energiunderskudd (forbrenne mer enn du fyller på). En metode er å bytte ut enkelte måltider hver dag med en måltidserstatning fra Nutrilett eller du kan prøve 5:2 dietten. Vær tålmodig og finn en metode du kjenner at du kan følge over lengre tid og sette gjerne opp en måltidsplan for deg selv.

 

Vår ernæringsekspert Marie forteller mer om Diet Challenge

Hva er Diet Challenge?:

Flere videoer fra Marie finner du på Facebook gruppen Team Willpower Norge og på Nutriletts Youtube kanal