keto kake

Keto kake – New York Style Cheesecake uten bunn

Den beryktede New York Cheesecake er himmelsk god, og det er ingen grunn til at du ikke skal kunne lage den på keto diett. Her finner du oppskrift på en keto kake, nemlig ostekake uten bunn. Den smaker godt og oppskriften holder til 8 porsjoner – perfekt til selskap eller som dessert når du vil kose deg ekstra på diett.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 8
Tilberedelsestid: 05:00:00
Kalorier: 305

Ingredienser:

  • 450 g kremost
  • 300 g rømme
  • 1 ss stevia
  • 1,5 ts vanileekstrakt
  • 2 egg

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 150 grader
  2. Visp sammen kremost, rømme, stevia og vaniljeekstrakt. Visp i ett egg av gangen. Hell deigen i en kakeform (20x20 cm) kledd med bakepapir.
  3. Sett kakeformen i en større form som fylles med kokende vann, som ett vannbad. Hvis du bruker en kakeform, kan du kle den i aluminiumsfolie så det ikke lekker inn vann
  4. Stek i ovnen i 1 time eller til kaken er helt gjennomstekt
  5. Slå av ovnen og la kaken stå igjen til den er avkjølt, eller romtemperatur, sett deretter i kjøleskapet minimum 4 timer eller over natten. Server!

Per porsjon

Kalorier :
304,9
Fiber (g) :
0
Proteiner (g) :
5,8
Fett (g) :
29,8
Karbohydrater (g) :
2,9
Sukker (g) :
2,9

Bestselgere