
Grillet torsk i folie
Grillet torsk er en sunn middag som er ganske enkelt er kjempegod! Alt du trenger å gjøre er å hakke opp grønnsakene du liker best, røre sammen vår nydelige dillsaus, krydre fisken og pakke den inn i folie – og glede deg til maten er klar! Hver porsjon inneholder 476 kalorier (kcal).
Oppskrift av Evelina Söderholm.
Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:05:00
Kalorier: 476
Ingredienser
- 400 g torsk
- 1 ss grillkrydder – gjerne en hjemmelaget «dry rub»
- 2 pitabrød
- ½ tomat
- 5 cm agurk
- 2-3 store oliven
- 0,5 dl syltet rødløk
- ¼ sitron
Dillsaus
- 1 dl kvarg 1%, eller alternativt mager kesam
- 0,5 dl hakket fersk dill
- 1 krm salt
- ½ krm sort pepper
Slik gjør du
- Skjær tomat og agurk i terninger. Skjær oliven i tynne skiver og sitronen i båter. Legg opp i skåler.
- Legg syltet rødløk i en skål.
- Kjør alle ingrediensene til dillsausen i en food processor, og hell den ferdige sausen i en serveringsskål.
- Vend torsken i grillkrydder. Pakk deretter fisken inn i aluminiumsfolie og sett på grillen i omtrent 5 minutter.
- Legg pitabrødene 1-2 minutter på grillen rett før servering. God appetitt!
Per porsjon
Kalorier :
475,5
Fiber:
3,3 g
Proteiner :
49,4 g
Fett :
4,9 g
Karbohydrater:
46,5 g
Sukker:
7,9 g