• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close
Om Nutrilett
  • Start
  • Policy for informasjonskapsler
Produkter For en sunn livsstil
GRATIS FRAKT PÅ ORDRE OVER 500 KR
TRYGG OG ENKEL BETALING MED KLARNA

Vår nettside bruker informasjonskapsler. Ved å bruke vår hjemmeside og godta denne politikken, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler i samsvar med betingelsene i denne policyen.

(1) Om informasjonskapsler

Informasjonskapsler er filer, ofte med unike identifikatorer, som er sendt av webservere til nettlesere, og som deretter kan sendes tilbake til serveren hver gang nettleseren ber om en side fra serveren.

Informasjonskapsler kan brukes av webservere til identitet og spore brukere mens de navigerer på ulike sider på et nettsted, og for å identifisere brukere tilbake til et nettsted.

Informasjonskapsler kan være enten vedvarende informasjonskapsler eller «session» informasjonskapsler. En vedvarende informasjonskapsler består av en tekstfil som sendes av en webserver til en nettleser, som vil bli lagret av nettleseren og vil være gyldig til satt utløpsdato (med mindre slettet av brukeren før utløpsdato). En session informasjonskapsler, derimot, utløper ved slutten av brukerens session, når nettleseren lukkes.

(2) Informasjonskapsler på dette nettstedet

Vi bruker både begge typer informasjonskapsler på denne nettsiden.

 

 Informasjons -kapsel Session/lengde  Definisjon
 __utma  2 år fra set / oppdatering  Denne informasjonskapselen er vanligvis skrevet til nettleseren på første besøk til nettstedet. Hvis informasjonskapselen har blitt slettet av nettleserens operatør, og nettleseren senere besøker nettstedet på nytt, vil en ny __utma informasjonskapsel bli skrevet med en ny unik ID. Denne informasjonskapselen brukes til å bestemme unike besøkende til nettstedet, og den blir oppdatert med hver sidevisning. I tillegg er denne informasjonskapselen utstyrt med en unik ID som Google Analytics bruker for å sikre både gyldigheten og tilgjengelighet av informasjonskapselen som en ekstra sikkerhetsforanstaltning.
 __utmb  30 min. fra set/oppdatering Denne informasjonskapselen brukes til å etablere og videreføre en brukers session på nettstedet. Når en bruker åpner en side på nettstedet, prøver Google Analytics-koden å oppdatere denne informasjonskapselen. Hvis den ikke finner informasjonskapselen, vil en ny bli laget og en ny økt etablert. Hver gang en bruker besøker en annen side på nettstedet, vil denne informasjonskapselen oppdateres til å utløpe innen 30 minutter, og dermed fortsetter en enkelt session så lenge brukeren er aktiv innenfor 30-minutters intervaller. Denne informasjonskapselen utløper når en bruker ikke er aktiv på en side på nettstedet i lengre enn 30 minutter.
 __utmc  utløper ved exit fra nettsiden Denne informasjonskapselen er ikke lenger i bruk av ga.js-sporingskoden for å fastslå en sessions status, men den er fremdeles satt.
 __utmz  6 måneder fra set/update Denne informasjonskapselen lagrer type henvisning som brukes av besøkende for å nå websiden, enten via en direkte metode, en henvisningskoblingen, et nettstedsøk eller en kampanje – for eksempel en annonse eller en e-kobling. Den brukes til å beregne søkemotortrafikk, annonsekampanjer og sidenavigasjon på websiden. Informasjonskapselen blir oppdatert med hver sidevisning på nettstedet.

 

Informasjonskapsler inneholder ikke noe informasjon som identifiserer deg personlig, men personlig informasjon som vi lagrer om deg kan bli koblet, av oss, til den informasjonen som er lagret i og hentet fra informasjonskapslene.

Vi kan bruke informasjonen vi får fra din bruk gjennom våre informasjonskapsler til følgende formål:

• Å gjenkjenne terminalen når du besøker nettstedet vårt.
• For å forbedre nettstedets brukervennlighet, og å muliggjøre bruk av shopping-cart.
• For å spore bruken av våre nettsider.
• For å spore annonseresultater

I tillegg bruker vi Google Analytics til å analysere bruken av dette nettstedet. Google Analytics genererer statistisk og annen informasjon om bruk av nettstedet ved hjelp av informasjonskapsler, som lagres på brukernes datamaskiner. Informasjonen som genereres knyttet til vårt nettsted blir brukt til å lage rapporter om bruken av nettstedet. Google vil lagre denne informasjonen. Googles retningslinjer for personvern er tilgjengelig på: http://www.google.com/privacypolicy.html

(4) Blokkering av informasjonskapsler

De fleste nettlesere tillater at du nekter å akseptere informasjonskapsler. For eksempel:

(1) I Internet Explorer kan du nekte alle innformasjonakapsler ved å klikke «Verktøy», «Internet Options», «Personvern», og velge «Blokker alle informasjonskapsler»;

(2) I Firefox kan du blokkere alle informasjonskapsler ved å klikke «Verktøy», «Options», og klikk av for «Godta informasjonakapsler» i «Privacy»-boksen.

Blokkering av alle informasjonskapsler vil imidlertid ha en negativ innvirkning på brukbarheten av mange nettsteder. Hvis du blokkerer informasjonskapsler, vil du ikke kunne bruke login funksjonaliteten på denne nettsiden.

(5) Sletting av informasjonskapsler
Du kan også slette informasjonskapsler som allerede er lagret på datamaskinen:

(1) I Internet Explorer, må du manuelt slette informasjonskapsler filer;

(2) I Firefox, kan du slette informasjonskapsler ved å bruke «Clear private data» (denne innstillingen kan endres ved å klikke på «Tools», «Options» og «Innstillinger» i «Private Data «boks) og deretter klikke på» Clear private data «i» Verktøy «-menyen.

Dette vil imidlertid ha en negativ innvirkning på brukbarheten til mange nettsteder.

(6) Kontakt oss

Dette nettstedet eies og drives av Axellus AS.

Hvis du har noen spørsmål om våre informasjonskapsler eller personvern relatert til dette, kan du kontakte oss per telefon (800 80 555) eller per post (Axellus AS, Postboks 4293 Nydalen, NO-0401 Oslo).