Slik velger du riktig VLCD produkt fra Nutrilett

Produktene i denne kategorien er produkter du kan bruke hvis du skal gi vektnedgangen din en pangstart, her ved å gå på en VLCD (Very Low Calori Diet). VLCD produktene er beregnet for ernæringsmessig behandling av fedme, og produktene sørger for at kroppen din får alle de vitaminene og mineralene den trenger i løpet av en dag hvis du følger kuren.

Les mer om VLCD dietten her 

Pulverdietten er forholdsvis enkel å følge, ved at du spiser/drikker 5 porsjoner hver dag opptil 8 uker uten samråd med lege. Du kan velge mellom alt fra shakes, supper og smoothies. I og med at alle måltidene dine er planlagt i form av pulversupper og shakes vil det også bli enklere å bli kvitt de usunne vanene dine. Alt du skal putte i kroppen er forhåndsbestemt, og du vil da kunne unngå fristelser fordi du ikke er avhengig av å gå på butikken for å kjøpe lunsj eller snacks. Du vet alltid hva ditt neste måltid er, og du har da en mindre bekymring på travle dager.

Se kjøpsguide for alle Nutrilett sine produkter her

Shakene kommer i 4 forskjellige smaker, sjokolade, jordbær, bringebær og vanilje. Du blander de enkelt med kaldt vann i en Nutrilett shaker og vips så har du en av dagens måltider klare.

Suppene man kan velge mellom er spinatsuppe, gulrotsuppe, soppsuppe, grønnsakssuppe eller en kremet kyllingsuppe. Når man går på en diett, og spesielt en pulverdiett kan det være godt for ganen å variere smakene litt, og ikke minst, spise noen varme måltider. Derfor er suppene et godt supplement til dietten.

Sist men ikke minst har vi ulike smaker som kan drikkes rett fra kartongen. Disse er enkle å ha med seg på farten da du ikke trenger å blande den ut.

Du kan velge akkurat den kombinasjonen du ønsker av produkter, men hvis du syns det er vanskelig kan du sjekke ut en av våre mange diettpakker her!

Tiden etter dietten er minst like viktig som selve dietten, da det kan være vanskelig å opprettholde vektnedgangen når du ikke lenger kan drikke shakes eller spise supper. Det er veldig viktig at man er forberedt på denne tiden, og er flink til å planlegge ukene og alle måltider du skal få i deg. Sett deg ned i helgen og skriv en plan for uken som kommer, lag samtidig en handleliste, slik at du kan unngå å avvike fra denne når du er i butikken.

Les mer om overgangen fra diett til vanlig kosthold her 

Lykke til!

VLCD - produkter

Bestselgere: