Marie ernæringsfysiolog for Facebook-gruppen Willpower

Jeg heter Marie og er utdannet med master i ernæring. Jeg er ernæringsekspert i Nutrilett sin Willpower-gruppe, og har vært det siden oppstart for 4 år siden. Jeg er så stolt av å ha vært med på å forme denne gruppen fra starten av og det har vært ekstremt givende å følge med på vektreisen til mange av medlemmene i gruppen. Det er veldig gøy at det er så mange som er aktive og tør å dele sine historier og erfaringer. Det motiverer meg!

Har du tenkt på at du ønsker å gjøre noen endringer i livsstilen din og gå ned i vekt? Hva med å starte på din vektreise i dag? Jeg utfordrer deg til å melde deg inn i vår lukkede Willpower-gruppe på Facebook! Vær så aktiv i gruppen som du føler deg komfortabel med. Jeg er her for å hjelpe deg i gang!

Bli medlem i Willpower her

1. Hva er viktig rundt en Diet challenge?

En Diet Challenge gir en kickstart på din vektreise og din vektreduksjon vil være en god start og motivasjon til å nå ditt langsiktige mål.
Mitt viktigste tips er at du bruker litt tid på å sette seg inn i hva som kreves når man skal gjennomføre diett, slik at man klarer å fullføre 3 uker.

For eksempel bør man vite hvilke og hvor mange produkter som trengs til dietten. Det kan være lurt å handle inn produkter slik at man har alt klart til en felles Diet Challenge i Facebook-gruppen. Man bør også forsøke å planlegge for dagene på diett. Hvordan fordele måltidene utover dagen, hvilke måltider skal man ha på jobb og hjemme, planlegge for rolige uker og unngå for mye stress i diettperioden.

På Nutrilett.no finner du flere informative artikler du kan lese mer og forberede deg til diettperioden.

2. Hvorfor synes du at Willpower er bra, hvis man ønsker å gå ned i vekt?

Det er flere grunner til at Willpower-gruppen er super for de som ønsker å gå ned i vekt. Først og fremst for at man har en heiagjeng rundt seg med andre som er i akkurat samme situasjon som en selv.
I Facebook-gruppen opplever jeg kun at alle bygger hverandre opp og virkelig er støttespillerne til hverandre.
I tillegg er det nyttig å kunne ha en fagperson å stille spørsmål til direkte og få raskt svar. Inspirasjon til oppskrifter, bli inspirert av andre medlemmer sine vektreiser, treningsprogram, kostholdsprogram er andre grunner til at facebook-gruppen er unik!

3. Hva er ditt yndlings Nutrilettprodukt og hvorfor?

Min personlige favoritt er Smooth Caramel Bar. Jeg syntes det kan være perfekt å benytte som et lite kveldsmåltid når man har lyst på noe søtt. Gjerne med en kopp te ved siden av – da koser jeg meg☺️

4. Hvordan motiverer du andre til å gå ned i vekt?

Det viktigste er at man selv har en indre motivasjon til å gå ned i vekt. Jeg er her som støtte og forhåpentligvis en som kan inspirere med veiledning, oppskrifter og ernæringstips på siden.

5. Ditt beste tips til å holde motivasjonen oppe til å fullføre en diett?

Legg opp måltidene etter hvordan dagene dine ser ut og når på dagen du liker å spise «mer». Hvis du ikke er så glad i mat på morningen kan du forskyve alle måltidene, slik at du kan innta mer utover dagen. Man kan fort bli lei, så spice gjerne opp suppene med diverse urter og krydder:

Til kyllingsuppe er det godt med provencekrydder, estragon, koriander, salt og pepper.
Til grønnsakssuppe er det spesielt godt med persille, mynte, salt og pepper.
Til gulrotsuppe smaker det med spisskummen, koriander, ingefær, mynte, persille, salt og pepper.
Til soppsuppe kan man teste ut gressløk, timian, kjørvel, persille, salt og pepper.
Til spinatsuppe kan hvitløk, muskat, hønsebuljong, salt og pepper være verdt å prøve.

Nyt!

Les her om andres erfaringer med Diet Challenge

Artikler:

Populære produkter: