pannekakemiks fra smart living by nutrilett

Slik velger du riktig Smart Living by Nutrilett produkt

Har du lyst til å få et sunt kosthold som inneholder produkter med naturlige ingredienser, er Smart Living by Nutrilett en god start. Det finnes flere produkter å velge mellom, slik at du får litt variasjon, men som også passer til ulike måltider i løpet av dagen.

Her kan du sjekke ut kjøpsguide for alle Nutrilett sine produkter

Produktene i denne kategorien gjør hverdagen din enkel, både fordi de er enkle å tilberede, men også fordi du får full kalorikontroll. Dette vil gjøre det enkelt å for eksempel ta med frokosten på vei til jobb eller ta en liten matbit på vei hjem.

Havregrøten finnes i to smaker, bringebær og banan, og den blandes enkelt ut med varmt vann. Grøten kan toppes med hva du vil at frukter og bær eller for eksempel peanøttsmør for litt sunt fett. Den vil gi deg en god start på dagen, eller energien du trenger til lunsj. Ta den med deg og spis på bussen, eller ta deg god tid og spis den hjemme en rolig morgen.

Pannekakene er også enkle å lage. Perfekt til en lørdagsfrokost for hele familien med masse godt tilbehør, som for eksempel bær, krem, sjokoladesaus og sirup. De kan selvfølgelig også nytes i eget selskap med litt syltetøy eller annet digg.

Til slutt har vi nøttebaren som er perfekt å ha med i veska uansett hvor og hva du skal. Blir du sulten på sutten av dagen, eller på vei til et møte, har du alltid baren tilgjengelig så du unngår å gå i usunn-snacks fellen. Nøttebaren er også perfekt som topping på for eksempel smoothie bowls eller i yoghurten.

Smart Living produktene fra Nutrilett gjør det enkelt for deg å velge sunne alternativer i en travel hverdag, og husk at sunne måltider også kan smake godt. Sliter du med å bli kvitt de usunne vanene dine vil disse produktene hjelpe deg på riktig vei, nettopp fordi de gjør valget enkelt. Produktene har naturlige ingredienser, samt er pannekakene og havregrøten en god kilde til fiber med sitt innhold av FiberHusk.

Smak produktene og finn din favoritt, slik at du får en enkel oppgave når du er sulten!

Smart living produkter