Veggie Rolls
20 December 2019
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
Frisk opp måltidet ditt med masse fargerike grønnsaker og lag denne lavkalori oppskriften på Veggie Rolls! Oppskriften holder til 2 porsjoner og hver porsjon har kun 263 kalorier. Den passer perfekt som snacks enten du har gjester eller ei. Har du et kaloriunderskudd-kosthold vil den også passe som middag eller lunsj.
Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:00:00
Kalorier: 263
Ingredienser:
- 1 hode hvitkål*
- 2 stk gulrøtter
- ½ stk squash
- 175 g kålrot
- 1 stk gul paprika
- 125 g rødkål
Dipsaus:
- 50 g tørkede tomater (100 %) økologisk
- 2 dl kokte hvite bønner
- 2 dl vann
Slik gjør du:
- Dipsaus: Forbered ved å legge de tørkede tomatene i vann dagen før, la stå i kjøleskapet. Dagen etter, kjør tomater, vann og bønner i en kjøkkenmaskin til en saus. Tilsett mer vann ved behov.
- Skiv i en mandolin eller hakk gulrot, squash, kålrot, paprika og rødkål i mindre, gjerne strimlede biter. Ta løs hele lader fra hvitkålen. Legg bladene fra hvitkålen på kjøkkenbenken og fordel grønnsakene utover. Rull deretter sammen bladene og fest i siden. Server hele eller halve med dipsausen.
Per porsjon
Kalorier :
263
Fiber (g) :
15,6
Proteiner (g) :
11,8
Fett (g) :
2,1
Karbohydrater (g) :
45,2
Sukker (g) :
23,3
*Hele hodet kommer ikke til å brukes, men de ytterste store bladene er enklest å bruke.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)