Tapas er mange små retter! Her er 3 sunne vegetar tapas retter. Kombiner gjerne med enda flere retter eller server som fingermat. Lager du alle rettene samtidig sparer du masse tid, da ovnen allerede er varm. Oppskriften holder til 4 porsjoner og gir varierte smaker.
Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:30:00
Kalorier: 249
Ingredienser:
1 stk søtpotet
1 stk tomat
50 g rødløk
1 ss olivenolje
1 ss hvitvinseddik
1 krm salt
1 krm sort pepper
Noen blader fersk basilikum
Slik gjør du:
Sett ovnen på 220 grader. Fukt og bak søtpoteten midt i ovnen i 15 minutter. Kjern ut tomatene og hakk dem i terninger
Hakk rødløk og basilikum. Bland sammen tomat, rødløk, basilikum, olje, eddik, salt og pepper
Når søtpoteten er ferdig – skiv i 1 cm tykke skiver
Sett «toast-skivene» i brødristeren noen minutter for en fin skorpe
Jeg aksepterer herved at Nutrilett kan sende meg relevante tilbud og informasjon – også i andre kanaler enn Nutriletts egne, og at e-postadressen jeg har oppgitt er min. Opplysningene jeg gir vil ikke bli brukt til annet formål eller utlevert til andre selskap. Jeg kan når som helst avregistrere meg.