Lavkarbo matcha cheesecake bar
30 April 2020
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
En fantastisk god oppskrift på bar – som en ostekake med hint av matcha! Perfekt både som dessert og et lett mellommåltid. Oppskriften holder til 5 barer og er enkel å lage.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 5
Tilberedelsestid: 00:30:00
Kalorier: 125
Ingredienser:
- 125 g kremost naturell 9%
- 1 dl kokosmel
- 1 ss kokosolje
- 0,75 dl sukrin melis
- Sitronsaft av en halv sitron
- 2 krm matchapulver
Topping
- 2 ts kokosolje
- 2 krm matchapulver
- 2 ts sukrin melis
Slik gjør du:
- Smelt kokosolje. Visp sammen kremost, sukrin melis, kokosmel, saft og skallet av en halv sitron, kokosolje og matchapulver til en deig.
- Trykk ut med en hånd på et bakepapir til ønsket form, noen cm tykk. La stå 30 minutter i fryseren. Del opp barer.
- Topping, smelt kokosolje og rør sammen med sukrin melis og matchapulver. Dryss over barene.
Per porsjon
Kalorier :
124,7
Fiber (g) :
4,1
Proteiner (g) :
4,3
Fett (g) :
8,2
Karbohydrater (g) :
4,2
Sukker (g) :
0,8
Oppskrift av Evelina Söderholm
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)