Grillet torsk i folie, med dillsaus og friske grønnsaker. Foto.

Grillet torsk i folie

Grillet torsk er en sunn middag som er ganske enkelt er kjempegod! Alt du trenger å gjøre er å hakke opp grønnsakene du liker best, røre sammen vår nydelige dillsaus, krydre fisken og pakke den inn i folie – og glede deg til maten er klar! Hver porsjon inneholder 476 kalorier (kcal).

Oppskrift av Evelina Söderholm.

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:05:00
Kalorier: 476

Ingredienser

  • 400 g torsk
  • 1 ss grillkrydder – gjerne en hjemmelaget «dry rub»
  • 2 pitabrød
  • ½ tomat
  • 5 cm agurk
  • 2-3 store oliven
  • 0,5 dl syltet rødløk
  • ¼ sitron

Dillsaus

  • 1 dl kvarg 1%, eller alternativt mager kesam
  • 0,5 dl hakket fersk dill
  • 1 krm salt
  • ½ krm sort pepper

Slik gjør du

  1. Skjær tomat og agurk i terninger. Skjær oliven i tynne skiver og sitronen i båter. Legg opp i skåler.
  2. Legg syltet rødløk i en skål.
  3. Kjør alle ingrediensene til dillsausen i en food processor, og hell den ferdige sausen i en serveringsskål.
  4. Vend torsken i grillkrydder. Pakk deretter fisken inn i aluminiumsfolie og sett på grillen i omtrent 5 minutter.
  5. Legg pitabrødene 1-2 minutter på grillen rett før servering. God appetitt!

Per porsjon

Kalorier :
475,5
Fiber:
3,3 g
Proteiner :
49,4 g
Fett :
4,9 g
Karbohydrater:
46,5 g
Sukker:
7,9 g

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: