måltidsplaner for vlcd og tiden etter diett

Kos deg med Nutrilett barer i hverdagen

Det er lov! Det smaker som sjokolade, men selv om Nutrilett sine barer ser ut som sjokolade er innholdet i barene helt forskjellig fra vanlige sjokoladebarer.

Det som er det unike med våre snack barer er at de har et høyt protein og fiber innhold, samt lite kalorier. Du kan virkelig kose deg med god samvittighet,sier Beathe Lo, Group Brand Manager i Orkla Health og fortsetter:

Fokus på smak er viktig når vi skal lansere nye produkter, og innholdet tester vi alltid på våre forbrukere før vi lanserer dem.

Smart Meals og Snack Smart

Nutrilett ønsker å tilby forbrukere sunne og smarte måltider som gjør det enkelt når du er på farten eller når du ikke rekker å spise frokost, lunsj eller middag, eller bare ønsker et lite mellommåltid. Alle barene til Nutrilett inneholder lite fett, har høyt innhold av protein og fiber og få kalorier.

Vi har utviklet to typer kategorier: Smart Meals og Snack Smart. Førstnevnte er ment som en måltidserstatter, mens Snack Smart er en mindre bar du kan bruke som et mellommåltid når du er sulten og ønsker deg noe godt å spise, forklarer Lo.

Nutrilett gjør hverdagen enklere

Livstils-, mat- og treningsblogger Vilde K. Andersen, har en travel hverdag. Hun kombinerer to jobber og et masterstudie, i tillegg til at hun er veldig glad i å trene og å være i aktivitet.

Dagene kan bli lange og det er ikke alltid jeg pakker med meg nok mat til en hel dag. Jeg må ofte farte videre fra det ene stedet til det andre, og derfor har jeg alltid en Nutrilett-bar lett tilgjengelig. Ikke bare metter de, men de er også utrolig gode.

Disse barene ser hun likevel på som litt ekstra kos, så til hverdag har hun ofte med seg de litt mer vanlige barene, som hun så fint kaller de.

Rich Brownie og Salt Caramel crunch bar er supergode og metter godt.

Student-snacks

Når man sitter time etter time på skolen kan sulten fort melde seg, og da er det greit å ha en enkel løsning på problemet.

Jeg mener at alle studenter burde ha en Nutrilett i sekken til enhver tid. Det kan være dyrt å kjøpe seg mat i kantinen hver gang man blir sulten, og dessuten så er Nutrilett-barene et smartere alternativ enn annen kantinemat. Med en Nutrilett-bar har du alltid kontroll på hvor mange kalorier du får i deg, og du vet at du får i deg et balansert inntak av vitaminer og mineraler, sier Vilde.

Topping på pannekaker

I tillegg til å bruke Nutrilett som et mellommåltid eller som måltidserstatter, bruker Vilde også barene til matlagning.

Jeg pleier å bruke barene som ingredienser i mat, og som desserter og kos i helgene. Når jeg lager pannekaker topper jeg de med oppkuttede Nutrilett-barer, det blir virkelig prikken over i-en. Jeg lager også ofte en lunsjbolle hvor jeg kombinerer kesam, opphakkede mandler, ulike typer bær, havregryn, kokosmasse og for å toppe det hele så bruker jeg også her oppkuttede Nutrilett-barer, forteller hun. Hun påpeker at barene faktisk kan brukes som lørdagsgodt, selv om man ønsker å ha en sunn livsstil.

Sunn og god snacks

Bestselgere: