• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close
vegan tikka masala i en skål

Enten du er veganer eller har lyst å spise mindre kjøtt vil denne oppskriften på vegan tikka masala smake kjempe godt. Den er enkel å lage og har et høyt proteininnhold. Server for eksempel med naan, ris eller annet valgfritt tilbehør. Oppskriften holder til 4 porsjoner og tar kun 25 minutter å lage!

  • Porsjoner 4
  • Tilberedelsestid 00:10:00
  • Kalorier 254

Ingredienser:

  • 1 pakke filetbiter Hälsans Kök
  • 2 dl kokte kikerter
  • 1 stk gul løk
  • 1 hvitløksfedd
  • 1 ss (12 g) fersk ingefær
  • 0,5 dl tomatpuré
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 ss rapsolje
  • 2 ss tikka masala krydderpasta

Slik gjør du:

  1. Finhakk løken. Varm olje i en stekepanne, fres løk og hvitløk på medium varme i noen minutter. Tilsett tomatpuré, hakkede tomater, krydderpasta og filetbiter. Finriv ingefær og tilsett kikerter. Varm opp og server.

Per porsjon:

Kalorier: 254,2

Fiber (g): 6,9

Proteiner (g): 22,2

Fett (g): 10,2

Karbohydrater (g): 15,2

Sukker (g): 9,0

Oppskrift av Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg