• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
indisk vegetargryte

Denne veganske indiske gryten er rask å lage og god på smak. Gryten kalles for Palak Chana (Spinat kikerter) og serveres her med Superris, kan selvfølgelig serveres med valgfri type ris. Oppskriften holder til 4 porsjoner og tar kun 20 minutter å lage.

Ingredienser:

  • 4 porsjoner superris (Bare Bra)
  • 250 g spinat
  • 1 pakke hakkede tomater
  • 2 pakker kokte kikerter
  • 3 hvitløksfedd
  • 2 cm fersk ingefær
  • 0,5 ts chilipulver
  • 2 ts curry
  • 1 ts spiskummin
  • 1 ts salt
  • 1 stk gul løk
  • 1 ts rapsolje

Slik gjør du:

  1. Kok risen etter instruksjonene på pakken
  2. I mellomtiden: bland spinat, hakkede tomater, hvitløk, ingefær, chilipulver, spiskummin og salt i en blender til du får en glatt konsistens
  3. Finhakk løk, varm en stekepanne med rapsolje og fres løken så den får litt farge
  4. Tilsett deretter spinatblandingen og kikertene
  5. Varm opp gryten
  6. Server gryten med risen

Per porsjon:

Kalorier: 407,7

Fiber (g): 11,4

Proteiner (g): 19,1

Fett (g): 9,8

Karbohydrater (g): 57,2

Sukker (g): 7,3

 

Porsjoner: 4

Forberedelsestid: 10 min

Tilberedelsestid: 20 min

Type oppskrift: Indisk

 

Oppskrift av Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg