• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Oppskrift på en sunn middag, asiatisk torsk med chili og ingefær

Lyst til å prøve en annen vri på torsken? Denne oppskriften på asiatisk torsk med chili og ingefær vil sette fyr på smaksløkene. Oppskriften holder til 2 porsjoner. Måltidet inneholder lite fett og masse proteiner. Perfekt og mettende middag!

Se også: Oppskrift på bibimbap

  • Porsjoner 2
  • Tilberedelsestid
  • Kalorier 547

Ingredienser:

  • 500 g torsk ryggfilet

Marinade:

  • 1 ss sesamfrø
  • 2-3 hvitløksfedd
  • 1 ss fersk ingefær
  • 1 ts chilipulver
  • 4 ss soyasaus, kinesisk
  • 1 ss sesamolje
  • 4 ss vann
  • 2 ss Thai Sweet Chili saus

Tilbehør:

  • 40 g Zucchini
  • 25 g edamamebønner
  • 2 stilker vårløk
  • 1 dl hirse
  • 2 dl vann
  • Litt salt

Slik gjør du:

  1. Start med marinaden. Rør sammen sesamfrø, presset hvitløk, revet ingefær, chilipulver, soyasaus, sesamolje, vann og sweet chilisaus til en marinade. Del hver fiskebit på midten. legg fisken i marinaden og la det stå i minimum 15 minutter. Sett ovnen på 250 grader.
  2. Kok opp hirse med vann. Hell av vannet og tilsett nytt vann, samt litt salt. La det koke under lokk på svak varme i 8 minutter. La det stå på ettervarme til den er ferdig.
  3. Legg fisken i en ildfastform, hell over marinaden. Når ovnen er varm setter du fisken i midten av ovnen i 8-10 minutter.
  4. Skiv zucchinien og hakk opp vårløk.
  5. Server fisken med hirse og det andre tilbehøret. Spis med pinner.

Enkel oppskrift: Sashimi med syltet ingefær

Måltid med lite fett og masse proteiner, høyt innhold av langsomme karbohydrater!

Per porsjon:

  • Kalorier: 547
  • Fiber (g): 5
  • Proteiner (g): 53
  • Fett (g): 17
  • Karbohydrater (g): 46
  • Sukker (g): 10

I samarbeid med Evelina Söderholm

Relaterte blogginnlegg