• Gratis levering over 500kr
  • Sikker betaling med Klarna

Sunt, godt og enkelt! Frisk skogsbæris toppet med biter av Nutrilett Quinoa Nut Crunch

Ingredienser:

  • 150 g kesam eller gresk yoghurt
  • 150 g fryste skogsbær
  • Søtning (eks: Steviadråper med smak av vanilje)

Fremgangsmåte:

Ha kesam og fryste bær i en bolle og bruk stavmikser til å blande alt til en jevn og tykk masse. Smak til med søtning og kjør litt til med stavmikseren. Isen kan spises som den er, men vil du ha kuler slik som på bildet setter du isen i fryseren et par timer.

Topp isen med noe godt og crunchy – for eksempel vår glutenfrie bar Quinoa Nut Crunch 

 

Oppskrift og bilde: Tone Utne, Ambassadør for Nutrilett 

Relaterte blogginnlegg

Din vara har lagts till i varukorgen. För att ta del av rabatten måste du vara inloggad som medlem.
LOGG INN eller BLI MEDLEM