Finn dagsmenyen for deg

Dagsmenyer – Finn den som passer deg

Å spise næringsrik mat og få i seg rett mengde kalorier per dag kan være slitsomt. Spesielt om man ikke vet hvor man skal starte, når man skal spise eller hva man skal spise. Løsningen kan ligge i planlegging, og med en dagsmeny blir det enklere å holde oversikten over dagsinntaket.

Dagsmenyer er bra for flere ting:

  • Stabilt blodsukker
  • Konsentrasjon
  • Holde seg mett

I denne artikkelen finner du ulike dagsmenyer med måltidsforslag for hele dagen, slik at du enkelt kan se hvordan du skal fordelene kaloriinntaket utover dagen. Dagsmenyene er tilpasset tre forskjellige livssituasjoner, for de som ønsker å gå ned i vekt, for de som ønsker å holde vekten og for deg som er mye på farten.

Tips: Disse dagsmenyene kan også brukes som en veiledning om du ønsker å lage dine egne dagsmenyer. For å sikre at dagsmenyen din følger ditt daglige inntak, kan du bruke en applikasjon som hjelper deg med å måle næringsinnholdet, for eksempel Lifesum.

Les også: Hvordan telle kalorier 

Dagsmenyer – På farten

Disse dagsmenyene er for deg som har en travel hverdag. Dagsmenyene gir deg tips til sunn og lettlagd mat.

 

Les også: Hvor mange kalorier per dag?

 

Dagsmenyer – Hold vekten

Disse dagsmenyene er for menn både menn og kvinner som ønsker å holde vekten gjennom et kontrollert kaloriinntak.

 

Dagsmenyer – Gå ned i vekt

Disse dagsmenyene er for deg som ønsker å gå ned i vekt. De gir deg kontroll over kaloriinntaket, og inneholder totalt 1500 kalorier og 2000 kalorier. Her finner du også ett vegetarisk alternativ som fyller dagsinntaket for protein.

Bestselgere: