pannekakeoppskrifter

Oppskrifter til pannekakedagen

Pannekaker smaker godt til alle dagens måltider og kan lages på så utrolig mange forskjellige måter. Mange har en oppskrift I hodet, noen tar bare litt av det de har I skapet, mens andre trenger en oppskrift. Uansett vil du like våre oppskrifter på pannekaker. Ikke glem pannekakedagen som faller på tirsdagen etter fastelavn hvert år. Visp sammen ingrediensene og nyt varme eller kalde pannekaker!

Bananpannekaker

Bananpannekaker er superenkelt, spesielt hvis du har noen litt brune bananer du ønsker å bruke opp. Denne oppskriften har kun 6 ingredienser, og noen av dem kan byttes ut med det du har i skapet. Sjekk ut oppskrift på bananpannekaker her!

Bananpannekaker med en vri

Ønsker du å gjøre bananpannekakene enda mer spennende? Da kan du prøve denne superdigge oppskriften på bananpannekaker med vaniljekesam og Nutrilett bar. Hver porsjon har kun 370 kalorier og kan toppes med det du måtte ønske.

Bananpannekaker med spinat

Ønsker du en enda sunnere vri på bananpannekakene? Da kan du teste denne pannekake varianten med spinat. Oppskriften gir ca 5 små pannekaker, og kan toppes med det du ønsker!

Lavkarbo pannekaker

Går du på lavkarbo, men har lyst på noen saftige pannekaker? Da må du prøve denne oppskriften på små og saftige lavkarbo pannekaker med kun 7 ingredienser! Topp de med det som frister, for eksempel bringebær eller jordbær.

Keto pannekaker

Går du på keto-diett? Vi har en pannekakeoppskrift for deg også – sjekk ut vår oppskrift på keto pannekaker. Den er kjempeenkel og rask, samt kun 7 ingredienser. De smaker godt og er tilpasset deg som går på keto-diett.

Ovnsbakt pannekake

Orker du ikke steke pannekaker i stekepannen? Da må du prøve denne oppskriften på sunn ovnspannekake. Denne oppskriften lager seg selv og holder til fire porsjoner. Perfekt til familiefrokosten, og kan toppes med for eksempel friske bær.

Amerikanske pannekaker

Mange har kanskje latt seg friste av amerikanske pannekaker gjennom filmer og TV-serier opp igjennom, men ikke lagd det hjemme. Her finner du oppskrift på sunne amerikanske pannekaker som bobler i panna. Rør sammen ingrediensene og vipps har du små, perfekte pannekaker.

Proteinpannekaker med jordbær

Noen ganger er et proteinrikt måltid og foretrekke, og da vil denne oppskriften på sunne pannekaker fulle av protein passe godt! Hver porsjon inneholder under 500 kalorier, og med enkle ingredienser har du garantert alt du trenger i skapet allerede.

Chia- og kikertspannekaker

Pannekaker til middag smaker vel så godt som ellers, og med denne varianten blir du garantert mett! Chia- og kikertspannekakene kan i tillegg lages helt vegansk om du bytter ut cottage cheese med et plantebasert alternativ. Topp med peanøttsmør og blåbær og nyt et godt måltid!

Middagspannekaker

Denne oppskriften på middagspannekaker kan brukes både som dessert eller til middag, og kan fylles med alt du måtte ønske, hva med å lage pannekaker fylt med ruccola, pølse, sennep, rødløk, mais og tomater som en wrap – eller enn måltider med pannekaker smurt med syltetøy? Uansett fyll, så vil det smake kjempegodt!

Bestselgere: