Sunn ovnspannekake med friske bær. Foto.

Sunn ovnspannekake: Rask pannekakemiddag!

En sunn ovnspannekake som lager seg selv i ovnen – perfekt de dagene du ikke har tid til å steke pannekaker. Oppskriften gir 4 porsjoner på 237,5 kalorier hver. Del i passe stykker og server med friske bær! 

Kan vi ha pannekaker til middag i dag? Så klart! 

Oppskrift av Evelina Söderholm 

Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:40:00
Kalorier: 238

Ingredienser:

  • 3 egg
  • 1 dl hvetemel
  • 2 dl mandelmel
  • 0,5 ts salt
  • 6 dl skummet melk
  • 1 ts kanel

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 225 grader.
  2. Bland mel, kanel og salt i en bolle.
  3. Tilsett halvparten av melken og visp til en klumpfri røre. Tilsett resten av melken og eggene, og rør til en tykk røre.
  4. La røren stå og svelle i 10 minutter.
  5. Hell røren i en smurt ildfast form.
  6. Stek midt i ovnen i 30-40 minutter. Server.

Per porsjon

Kalorier :
273,5
Fiber :
3,0 g
Proteiner :
14,1 g
Fett:
15,3 g
Karbohydrater:
19,5 g
Sukker:
8,6 g

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: