Sunn ovnspannekake: Rask pannekakemiddag!
04 February 2022
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
En sunn ovnspannekake som lager seg selv i ovnen – perfekt de dagene du ikke har tid til å steke pannekaker. Oppskriften gir 4 porsjoner på 237,5 kalorier hver. Del i passe stykker og server med friske bær!
Kan vi ha pannekaker til middag i dag? Så klart!
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:40:00
Kalorier: 238
Ingredienser:
- 3 egg
- 1 dl hvetemel
- 2 dl mandelmel
- 0,5 ts salt
- 6 dl skummet melk
- 1 ts kanel
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 225 grader.
- Bland mel, kanel og salt i en bolle.
- Tilsett halvparten av melken og visp til en klumpfri røre. Tilsett resten av melken og eggene, og rør til en tykk røre.
- La røren stå og svelle i 10 minutter.
- Hell røren i en smurt ildfast form.
- Stek midt i ovnen i 30-40 minutter. Server.
Per porsjon
Kalorier :
273,5
Fiber :
3,0 g
Proteiner :
14,1 g
Fett:
15,3 g
Karbohydrater:
19,5 g
Sukker:
8,6 g
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)