måltidsplaner for vlcd og tiden etter diett

Ukentlige måltidsplaner for kvinner: 3 faser

Er du nettopp ferdig med en VLCD (Very Low Calorie Diet) kur eller har du en uke igjen? Her på denne siden finner du måltidsplaner for de tre fasene du går igjennom på og etter kur. Kom deg igjennom med samvittigheten i behold, og få den hjelpen du trenger med å gå tilbake til normal kost etter diett.

Fase 1: Gå ned i vekt – Måltidsplan for 7 dagers Very Low Calorie Diet (VLCD) 

Den første fasen er selve dietten, og denne måltidsplanen vil gjelde så lenge du går på en VLCD kur. På denne dietten skal du kun spise/drikke måltidene fra Get Started by Nutrilett – enten shakes eller supper. Som kvinne tilsier det 5-6 måltider om dagen så lenge du går på diett. Shakene og suppene fra Nutrilett inneholder alle de vitaminene og mineralene kroppen trenger per dag, og derfor er det viktig at man får i seg alle måltidene som er anbefalt. Klikk deg inn og sjekk ut fase 1 og denne ukes-måltidsplanen for deg på VLCD.

Fase 2: Fortsett å gå ned i vekt – Måltidsplan med kaloriunderskudd 1500 kalorier 

Etter endt diett er det viktig at man beholder kaloriunderskuddet for å få en enklere overgang til vanlig kosthold. Etter å ha gått på pulver i en uke, eller lenger, kan det ta litt tid for kroppen å tilvenne seg normal kost og høyere kaloriinntak – derfor vil du i denne måltidsplanen for uke 2 se at 1-2 av måltidene per dag er byttet ut med en kalorifattig måltidserstatter. Nutrilett måltidserstattere inneholder alle de vitaminene og mineralene kroppen trenger per måltid – perfekt snack! Sjekk ut måltidsplanen for fase 2 på 1500 kalorier per dag.

Fase 3: Hold vekten etter vektnedgang – Måltidsplan med 2000 kalorier 

Siste fase etter en VLCD kur går ut på at man skal holde vekten etter vektnedgangen – altså beholde den vekten man har nådd etter diett. For at dette skal funke skal man spise like mange kalorier som man forbrenner – derav 2000 kalorier om dagen for kvinner, i og med at dette er gjennomsnittet. Ønsker du et mer nøyaktig bilde av hvor mye du forbrenner per dag kan du forhøre deg med din fastlege. Klikk deg inn for å sjekke ut måltidsplanen for fase 3 her!

Bestselgere: