VLCD diettplan mann

VLCD diettplan mann

Denne VLCD diettplanen er for menn som ønsker en rask og sikker vektnedgang. Erstatt samtlige måltider i opptil 3 uker og se resultatet med en gang. VLCD står for «Very Low Calorie Diet» og tilsier at man konsumerer veldig få kalorier under en kort tidsperiode.

Les mer om VLCD och fitness her!

Nutrilett Shakes Mann

Våre Nutrilett shakes defineres som VLCD produkter. Under en slik diett skal disse brukes som måltidserstatning for alle dine måltider i opptil tre uker. Når du erstatter måltidene dine med shakene vil kaloriinntaket reduseres drastisk, og ligge på ca 675 kalorier per dag. Noe som er mye lavere enn de ca 2500 kaloriene kroppen din er vant med.

En diett gir deg som mann:

  • Rask vektnedgang
  • Bevist effekt gjennom 20 kliniske studier
  • Komplette måltider som inneholder alle de vitaminene og mineralene kroppen din trenger per måltid

Om du melder deg på vårt nyhetsbrev får du 15 % rabatt på din første VLCD-pakke. Meld deg på her! 

Bestill 3 ukers VLCD diett for menn her 

Hele 20 kliniske studier bekrefter at Nutrilett  diett fungerer for vektnedgang. Dietten kommer til å gi deg en rask og sikker vektnedgang. Hver shake inneholder nemlig alle vitaminer, mineraler, protein og fiber kroppen trenger per måltid.

Hvordan får man en vellykket overgang fra VLCD til vanlig mat? Les mer her! 

VLCD diettplan for menn

Nutriletts lavkaloridiett for menn inneholder 130 porsjoner med shakes og holder til opptil 3 uker med måltider. Dietten inneholder følgende smaker:

  • Sjokolade (50 stk)
  • Jordbær (30 stk)
  • Vanilje (50 stk)

Du får til og med en shaker med på kjøpet!

Det er viktig at du tar hele det anbefalte antallet daglige porsjoner mens du går på dietten. Det er også veldig viktig at man drikker rikelig med vann, eller annen kalorifattig drikke.

Denne diett er forbeholdt dietisk behandling av overvektige personer uten helseproblemer, og skal ikke brukes av barn, ungdom, eldre, gravide eller ammende kvinner eller personer med spiseforstyrrelser. Heller ikke av personer med diabetes type 1 eller andre forstyrrelser i metabolismen, eller med andre sykdommer eller lidelser der et lavt energiinntak er usunt.

Hvordan kan man kontrollere sultfølelsen under en VLCD diett? Les mer om det her! 

Nutrilett har lang erfaring med å jobbe for livsstilsforandring og vi vet at planlegging er en viktig ingrediens for å lykkes med en diett. Derfor har vi tatt frem en mal som du kan skrive ut, og bruke for å planlegge når du skal ta shakene dine gjennom dagen. Det er aldri feil med oversikt. Last ned din mal her! 

Bestselgere: