rask vektnedgang med vlcd

VLCD – Rask vektnedgang med Nutrilett

VLCD  diett er metoden for deg som ønsker en rask og effektiv vektnedgang. Det står for «Very Low Calorie Diet» og handler om at man skal konsumere færre antall kalorier under en kort tidsperiode. Denne artikkelen er for deg som er overvektig og trenger en pangstart på din vektnedgang. Les mer om VLCD  diet og hvorfor shakene kan være rett valg for deg.

 

VLCD - dietten med Nutrilett shakes

4 fakta om VLCD:

  • Dietten inneholder en type erstatning til din vanlige kost, ofte shakes. Erstatningene gir 800 kalorier eller mindre per dag, og inneholder protein, karbohydrater, fiber og den anbefalte daglige kvoten med vitaminer og mineraler
  • Dietten gir begrenset mengde energi (kalorier) til kroppen hver dag. Dette holder ikke for å møte kroppens energibehov, og kroppen starter derfor å bryte ned egne fettlager og muskelvev for å produsere energi. Dette fører til rask vektnedgang
  • Under en slik diett er ca. tre fjerdedeler av vekten du mister kroppsfett og en fjerdedel er muskler
  • VLCD anbefales for maksimalt 8 sammenhengende uker

 

Rask vektnedgang med VLCD shakes

VLCD har vist seg å være en effektiv metode for vektnedgang. En av årsakene til at dette er så effektiv, er at man rask går ned i vekt. Langsom vektnedgang kan være frustrerende for noen, mens en rask vektnedgang motiverer mange da man ser resultatet  av VLCD med en gang. Motivasjon er kanskje den viktigste ingrediensen for å lykkes med vektnedgang.

Ønsker du en rask vektnedgang? Les mer om Nutrilett shakes her! 

Nutrilett VLCD shakes

Nutrilett shake hjelper deg å gå gjennom en VLCD diett på en sikker måte, og gir deg en pangstart på vektnedgangen. Disse shakene er næringspulver som tilsvarer ferske måltider. I hver shake får du i deg de proteinene, vitaminene, mineraler og fiber som kroppen trenger hver dag. VLCD pulver shakene gjør det også mulig for deg å få full oversikt over ditt daglige kaloriinntak.

Nutrilett jordbærshake

Dette er en shake med smak av jordbær. Produktet selges i en pakke med 10 stk og gir derfor 10 komplette måltider med de proteiner, mineraler, vitaminer og fiber som kroppen trenger. Dette vil hjelpe deg med vektnedgangen. Kjøp shaken her!

Nutrilett sjokoladeshake

Nutrilett sjokoladeshake er den mest populære shaken vi har til denne dietten, og den har rik smak av sjokolade. Produktet selges både i en pakke med 10 stk og 20 stk pulverposer. Pakken med 10 holder til 10 måltider og pakken med 20 holder til 20 måltider. Produktet kommer til å hjelpe deg med en rask vektnedgang. Kjøp sjokoladeshaken her!

Nutrilett vaniljeshake

En VLCD shake med smak av vanilje. Produktet selges med 20 komplette måltider. Kjøp vaniljeshake her!

Les mer: Hvordan kan man kontrollere sultfølelsen ved en VLCD diett?

Husk: Pass på at du kjøper inn tilstrekkelig med pulvershake, slik at du har nok til hele perioden. Planlegg måltidene dine så det funker for deg og din hverdag. Få hjelp med Nutriletts VLCD diettplan! 

Les mer: Hvordan kan man lykkes med overgangen fra VLCD til vanlig mat?

Nutriletts VLCD shakes er beregnet for overvektige personer uten helseproblemer og bør derfor ikke brukes som næringskilde for barn, ungdommer, eldre, gravide eller ammende. Heller ikke av personer med spiseforstyrrelser, da et lavt energiinntak er usunt. Om du er allergisk mot visse matvarer bør en lege konsulteres før du bruker Nutrilett. Om du bruker Nutriletts VLCD-produkter som eneste næringskilde i mer enn tre uker bør dette skje i samråd med lege. Husk at du må drikke rikelig med vann eller annen kalorifattig drikke.

VLCD - produkter

Bestselgere: