aktiv vinter

Få en aktiv vinter

Vinteren er en fin årstid, som byr på mange muligheter for uteaktiviteter – for både store og små. Om du har bestemt deg for å endre livsstil, vil også fysisk aktivitet være en viktig faktor i denne endringsprosessen – men husk at fysisk aktivitet kan være så mangt.

Nedenfor får du tips til aktiviteter som kan gi deg en skikkelig treningsøkt i vinterferien:

Langrenn

Langrenn er en aktivitet hvor hele kroppen må arbeide. Intensitet, føre, motbakker, vekt og andre faktorer vil selvsagt avgjøre hvor mye du forbrenner, men en god tur kan fort forbrenne et sted mellom 500-700 kcal. Andre helsefordeler er styrke i bein, armer og rygg. Her er det selvsagt viktig med riktig teknikk for å unngå skader.Så forbered deg gjerne til langrennssesongen med litt kjernemuskeltrening.

Aking

Aking byr på mye moro for store og små. Noen runder med førstemann opp bakken og førstemann ned igjen, så vil du garantert kjenne at hjertepumpen slår og pulsen øker. Her må også muskulaturen i sete og lår arbeide godt hele veien opp bakken – noe som vil si at du bruker kroppens største muskler på å ha det moro. Vinn-vinn!

Gå tur/jogge/løpe

Kle deg etter vær og føre, så er du klar for en kondisjonsøkt i den friske vinterluften. Denne aktivitetsformen er lett tilgjengelig – rett utenfor døren din, i tillegg slår den bra ut på kalori- og fettforbrenningen.

Og det er mer…

Slalom, snowboard, skøyter, spark og sykling med piggdekk er flotte utendørsaktiviteter i vinterhalvåret som alle resulterer i økt energiforbruk. Her får du også utfordret muskelstyrken i bena.

Hjemmetrening

Se inspirasjon til trening her

Er du ikke så glad i å være ute, så fortvil ikke – det er utrolig mye man kan gjøre inne i sin egen stue eller på hytta i vinterferien. Bruk din egen kroppsvekt, eller ta på deg en tyngre tursekk for ekstra vekt, og gjør bulgarsk utfall, push ups, knebøy og dips m.m. Se Nutrilett Willpower program 2 og 3 for hjemmetreningsprogrammer. Er du ikke medlem? Bli medlem her!

Det å endre livsstil er en reise som betyr en endring av kosthold og økt fysisk aktivitet. Her er det viktig at du finner din måte og vei for hvordan du kan holde denne ferden i gang over tid, det er da resultatene kommer. Nyt vinterferien – og husk at alt annet enn å sitte på baken resulterer i økt energiforbruk!

Har du det du trenger til hjemmetreningen?

Vi har treningsutstyr som treningsmatter, treningsbånd og hoppetau fra serien vår MOVE. Sett opp din helt egne hjemmetreningsstasjon og kom i gang med øvelser fra stua. Kun fantasien setter grenser på antall øvelser man kan gjøre med noen treningsbånd. Vi har treningsbånd med ulike motstandsnivåer fra lett til tungt – slik at du kan tilpasse etter ditt behov. Hoppetau er også en super-effektiv måte og få lurt inn en kort treningsøkt på. Her kan du forbrenne mange kalorier på kort tid – og det er gøy! Husk å fylle på rikelig med vann under treningsøkten med en av våre vannflasker.

Ikke glem å følge med på Black Friday-tilbudene våre etter hvert som de dukker opp!

Det du trenger til hjemmetreningen:

Bestselgere: