• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close
Black friday nutrilett
Black friday nutrilett

Hold deg oppdatert! Få informasjonen om Black Friday tilbudene først.

Meld deg på her
Image

Vil du ha gode tilbud?

Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden

Black Friday hos Nutrilett

På Nutrilett.no har vi alltid tilbud under Black Friday. Vi tilbyr rabatter på alle våre produkter, og på denne siden får du en oversikt over alle tilbudene på Black Friday i November.

Er du på jakt etter tilbud akkurat nå? Som abonnent på Nutriletts Nyhetsbrev får du 15 % rabatt på kjøpet ditt.

Hva er Black Friday?

Black Friday er et kallenavn på fredag etter den amerikanske høytiden Thanksgiving, og finner sted den siste fredagen i november. Siden 1952 har det blitt sagt at Black Friday har vært starten på julehandelen, og siden den tid har butikkene holdt oppe fra tidlig på morgenen til langt på natt på denne fredagen i USA. Denne store shoppedagen kom til Norge for noen år siden, og har bare blitt større og større for hvert år som har gått. Det har også blitt en stor dag for nettkjøp, noe det ikke var tidligere. Nutrilett.no er en av mange nettbutikker som har gode tilbud under Black Friday den siste helgen i november.

Gjør et kupp på Black Friday

På Nutrilett tilbyr vi fantastiske tilbud under Black Friday, og du kan til og med få tilgang på tilbudene før alle andre ved å abonnere på vårt nyhetsbrev. Meld deg på og følg med i innboksen i november.

Når er det Black Friday hos Nutrilett?

Black Friday er den siste fredagen i november og tilbudene varierer i lengde. Følg med i november for eksakt varighet og tidspunkt, slik at du kan spare penger på shoppingen hos oss!