• Gratis levering over 500 kr
  • Sikker betaling med Klarna
Close

Vi vet at det kan være utfordrende å fullføre en diett over en lenger periode. Derfor er vi her for å hjelpe og motivere deg.

Nå lanserer vi Nutrilett Diet Challenge hvor du kan gå på diett i fellesskap med andre, og få støtte fra en ernæringsekspert til å fullføre en 3 ukers diett. Du vil få motivasjon og rådgivning gjennom en lukket Facebook gruppe hvor vi oppfordrer alle å dele sine erfaringer gjennom dietten.

Sammen står vi sterkere, denne gangen får vi det til! Felles startdato for Diet Challenge er 4. November!

Følg stegene under for å bli med:

 

Steg 1: kjøp din 3 ukers VLCD diettpakke til kampanjepris her

Nutrilett 3 ukers diett for menn - VLCD

1 699.00 NOK
Innholdet i pakken varierer og kan avvike fra bildet, se «innhold i pakken» for produkter som gjelder nå.

Denne 3-ukers VLCD dietten for menn inneholder et variert utvalg av supper og shakes, i tillegg får du med en shaker flaske. Nutrilett VLCD er en vektreduksjonsdiett med svært lavt energiinnhold (Very Low Calorie Diet – VLCD), og inneholder de vitaminene og mineralene kroppen trenger i et måltid.

Dietten anbefales til personer med en BMI over 30, og som ønsker å gå ned i vekt på en effektiv måte.

Denne pakken inneholder 130 porsjoner Nutrilett shakes og supper, og disse holder til de anbefalte 6 måltidene om dagen i 3 uker for menn.

Du får gode og varierte måltider i denne mannepakken. Start dagen med en sjokoladeshake, nyt en varm lunsj med grønnsakssuppe og ta en thai suppe til middag – samt en jordbærshake og to vaniljeshakes til mellommåltid! Miks måltidene akkurat slik du ønsker.

Til jordbær-, sjokolade- og vaniljeshaken bruker du den medfølgende shakerflasken til å blande ut måltidene med kaldt vann. Thai- og grønnsakssuppen blander du ut med varmt vann I en skål.

Produktet skal ikke brukes av gravide, ammende, barn, ungdom, eldre eller personer med diabetes type 1 eller andre forstyrrelser i metabolisme. Heller ikke av personer med kardiovaskulær sykdom eller andre plager hvor et lavt energiinntak er lite fordelaktig. Bruker du Get Started by Nutrilett i mer enn 3 uker, bør dette gjøres i samråd med lege. Produktet skal kun brukes av personer under medisinsk/diettkontroll.

Har du flere spørsmål om dietten, ring oss gjerne på tlf.nr: 815 300 40
1

Steg 2: meld deg inn i Willpower på Facebook

Lukket gruppe som er en arena for å dele motivasjon, inspirasjon og tips med hverandre – vær hverandres støttespiller på veien! Husk å fullføre kjøp i handlekurven før du går videre til Willpower.

Image

Vil du ha gode tilbud?

Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden

Takk for din påmelding

Close
VIL DU HA GODE TILBUD?
Meld deg på vårt nyhetsbrev - og få gode tilbud 1-2 ganger i måneden!