Hva er Nutrilett VLCD shake og hva brukes det til?

Nutrilett VLCD (Very Low Calorie Diet) shakes kan hjelpe deg med å nå dine vektnedgangsmål eller med å holde vekten der den er – men hva er egentlig disse produktene og hva kan det brukes til? I denne artikkelen kan du lese mer om shakene som inngår i VLCD dietten (også kalt Diet Challenge), og hvorfor disse produktene er beregnet til dietisk behandling av fedme.

Hva er det?

Nutrilett VLCD shake er en komplett kostholderstatning for vektkontroll med lavt energiinnhold, beregnet til dietisk behandling av fedme. Produktene blandes med kaldt vann og er designet for å gi kroppen din de viktigste næringsstoffene som et balansert måltid ville gitt deg. Vanligvis inneholder en shake ca. 150 kalorier per porsjon, noe som betyr at man får i seg maks 800 kalorier daglig – hvis man spiser/drikker de anbefalte 5 måltidene per dag. Det er viktig å følge anbefalt dose på pakken – 5 måltider om dagen, slik at du får i deg alle de næringsstoffene kroppen trenger daglig.

For en effektiv diett er det som sagt viktig at man får i seg 5 porsjoner av Nutrilett VLCD shakes om dagen. Pulvershaken begrenser ikke bare kaloriinntaket, men de har i tillegg gode smaker som du ikke blir lei av – som for eksempel jordbær, bringebær, vanilje og sjokolade.

Ved å erstatte alle måltidene per dag, begrenser du kaloriinntaket (maks 800 kalorier) i forhold til vanlige måltider (2000-3000 kalorier) og derfor går du ned i vekt.

Nutrilett Q2 photoshoot with Viktorija new packaging part 2 HIGH RESOLUTION FULL SIZE

Du sparer tid

Å holde en diett laget av velbalanserte måltidsplaner er både tidkrevende og kostbart, spesielt hvis du prøver å gå ned i vekt. Noen ganger har du verken tid eller energi til å forberede ukens sunne måltider, og det kan derfor være lurt å vurdere shakes som alternativ. De er raske og enkle å lage. Du blander pulveret med kaldt vann, rister godt – så den er klar til å nytes. I tillegg til den raske tilberedningstiden får du en nøyaktig kontroll over kaloriinntaket hver dag, noe som gjør det enkelt å telle kaloriene dine.

Hjelper deg ned i vekt

VLCD shakes fra Nutrilett er tidsbesparende, mettende, næringsrikt og gir en fullstendig oversikt over ditt daglige kaloriinntak, samtidig som de hjelper deg ned i vekt. Enkelheten ved å riste deg til et måltid på under 2 minutter kan gjøre forskjellen mellom en stabil vektnedgang og en langsom vektnedgang. I de fleste tilfeller inneholder også disse shakene mindre kalorier enn et vanlig måltid.

Det er altså et kaloriunderskudd som hjelper deg ned i vekt på denne VLCD-dietten med pulvershakes. En porsjon inneholder ca.150 kalorier og stimulerer vekttap. Når du får gode og synlige resultater etter kort tid, kan du også motivere deg selv til å fortsette.

Endrer ikke matvanene dine på sikt

Å bruke shakes over en kort periode vil føre til vekttap, men det betyr ikke at du endrer matvanene dine på lang sikt. Derfor er det viktig at du vet hvordan du skal fortsette med et balansert kosthold, som vil hjelpe deg med å redusere eller beholde vekten. Et tips er å fortsette med måltidserstatning av noen måltider i løpet av uken, dette for å kontrollere kaloriinntaket og holde seg borte fra andre unødvendige alternativer. Nutrilett har flere gode alternativer, både måltidserstatningsbarer og –smoothies. 

Les mer om hvordan du får en vellykket overgang fra diet til vanlig mat her 

Nutrilett Q2 photoshoot with Viktorija new packaging part 2 HIGH RESOLUTION FULL SIZE

Slik bruker du Nutrilett VLCD shake:

  1. Hell 2 dl kaldt vann i en Nutrilett Shakerflaske
  2. Hell posens innhold i shakerflasken
  3. Rist i 10-15 sekunder
  4. OBS! Unngå bruk av varmt vann

Fordeler med shaker fra Nutrilett:

  • Hver porsjon inneholder maks 150 kalorier for vektnedgang
  • Hver porsjon inneholder alle de næringsstoffer kroppen trenger for å gå ned i vekt på en sikker måte
  • Smaker godt

VLCD shakene fra Nutrilett er produkter beregnet til dietetisk behandling av fedme, og kan være en hjelp til å starte en sunnere livsstil. Produktet skal ikke brukes av gravide, ammende, barn, ungdom eller eldre, eller personer med diabetes type 1 eller andre lidelser med forstyrrelser i metabolismen. Ei heller av personer med hjerte- og karsykdommer eller andre lidelser det et lavt energiinntak ikke er fordelaktig.

VLCD shakes:

Ønsker du å gå på en 3 ukers VLCD diett? Vi har skreddersydde pakker:

Få 10% rabatt ved å melde deg på vårt nyhetsbrev

Bestselgere: