Vi har oppskriften på en sunn kyllingrett som trekker inspirasjon fra det indiske kjøkken, men med grep som gjør at retten er enda mer næringsrik og kommer inn under 500 kcal per porsjon! Ved hjelp av magre ingredienser og kreative løsninger som å bruke hakket blomkål i stedet for ris kan du nyte gode indiske smaker med god samvittighet.
Porsjoner: 1
Kalorier: 500
Ingredienser:
150 g Kyllingfilet
½ stk Chili
½ Hvitløksfedd
½ stk Paprika, søt
2 ss Tomatpure
½ stk Blomkål
4 ss Gresk yoghurt
1 ts Karri
0,5 ts Koriander malt
0,5 ts Paprikapulver
½ stk Sitron
Salt
Pepper
1 ss Olivenolje
Slik gjør du:
Skjær opp kyllingen i mindre biter.
Hakk opp grønnsaker.
Stek kyllingen og tilsett krydder, chili og hvitløk, løk og paprika.
Tilsett videre tomatpure, ketchup og litt vann. De siste steke minuttene røres gresk yoghurt inn.
Rasp blomkål med et rivjern og varm blomkålen i en varm kjele. Krydre med salt og pepper og press sitron over.
Jeg aksepterer herved at Nutrilett kan sende meg relevante tilbud og informasjon – også i andre kanaler enn Nutriletts egne, og at e-postadressen jeg har oppgitt er min. Opplysningene jeg gir vil ikke bli brukt til annet formål eller utlevert til andre selskap. Jeg kan når som helst avregistrere meg.