Waldorfsalat – sunn og god til grillmaten. Foto.

Frisk waldorfsalat: Sunn og god

Dette er en skikkelig god waldorfsalat – sunn og mettende – og en perfekt siderett til magert kjøtt som kylling og kalkun. Mange spiser hjemmelaget waldorfsalat til jul, men vi slår et slag for å sette den på bordet hele året. Med knasende nøtter og grønnkål er den for eksempel supergod til grillet hvitt kjøtt! Hver porsjon inneholder 297 kalorier (kcal).

Oppskrift av Evelina Söderholm.

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:00:00
Kalorier: 297

Ingredienser

  • 100 g grønnkål (kan erstattes med rødkål eller hodekål)
  • 1 eple
  • 1 dl valnøtter
  • 2 stilker stangselleri
  • 50 g druer
  • 1 dl gresk yoghurt
  • 0,5 ss lettmajones
  • 0,5 ss sitronjuice
  • 3 krm salt
  • 1 krm sort pepper

Slik gjør du

  1. Skjær kålen i fine strimler, eple i terninger, stangsellerien i skiver og del druene i to. Grovhakk valnøttene.
  2. Rør sammen majones, yoghurt, sitronjuice, salt og pepper.
  3. Bland sammen alle ingrediensene og server!

Per porsjon

Kalorier:
297,3
Fiber (g) :
6,6
Proteiner (g) :
10,6
Fett (g) :
18,9
Karbohydrater (g) :
22,0
Sukker (g) :
15,4

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: