Slik velger du riktig Snack Smart eller Smart Meal produkt fra Nutrilett

Produktene fra Smart Meal og Snack Smart by Nutrilett er smarte måltidserstattere som kan erstatte ett eller flere måltider i løpet av en dag. De kommer i flere ulike varianter, og her kan du finne frem til din favoritt.

Sjekk ut kjøpsguiden på alle Nutrilett sine produkter her

Er du på utkikk etter enkle, raske og sunne måltidserstattere vil både Snack Smart og Smart Meal produktene passe for deg. De er enkle å slenge med seg i veska uansett hva du skal, ha liggende i kjøkkenskapet eller i skuffen på jobb. Du får i tillegg full kontroll over kaloriinntaket, da Snack Smart barene inneholder mellom 100-150 kalorier og Smart Meal produktene har mellom 200-250 kalorier. Produktene lar deg bytte ut usunne småspisingsvaner med sunnere valg som er enkle å ta i farta.

Snack Smart består av forskjellige barer som kan benyttes som en liten måltidserstatter når du er litt sulten i løpet av dagen. De kan også nytes når du får lyst på noe søtt, og er perfekt til filmkvelden. Barene har god smak av sjokolade med forskjellig fyll. Alt fra kokos til karamell og nougat. Nam!

Smart Meal produktene består av både barer og smoothies som kan brukes som fullverdige måltidserstattere, og er perfekt hvis du har lyst på en lett lunsj, eller må ta måltidet mellom to avtaler. Det vil være enklere å ta sunne valg, i og med at du alltid har noe du kan spise på i veska. På denne måten slipper du å måtte unngå fristelser i butikkhyllen eller i kantinen. Måltiderstatterbarene kommer i veldig mange forskjellige smaker, både med og uten sjokoladetrekk – noe for enhver smak. Har du lyst på noe søtt vil disse barene mette behovet, samtidig som du får i deg vitaminer og mineraler.

Man kan også bruke disse produktene i dietter. Går du for eksempel på en 5:2 diett, er disse produktene ypperlige å benytte på fastedagene hvor du må passe på å holde kaloriinntaket nede.

Bestselgere: