Mellommåltid med få kalorier

Feil mellommåltid gjennom dagen kan få deg til å gå opp i vekt, samtidig som riktig mellommåltid kan hjelpe deg ned. Her kan du lese mer om mellommåltid med få kalorier og se 8 oppskrifter på mellommåltider under 200 kalorier.

Hemmeligheten til et vellykket mellommåltid er å holde kaloriinnholdet nede. For mange kan det være lett å overdrive snacks-inntaket når man er sulten. Husk at et mellommåltid ikke er et hovedmåltid, og bør ikke inneholde mer enn 300 kalorier.

Det finnes en rekke sunne og kalorifattige mellommåltider der ute som smaker godt og holder deg mett til neste måltid. Enten du vil snacke på gulrøtter før lunsj, eller ønsker å holde kaloriene nede på kvelden, er disse kalorifattige mellommåltidene både sunne og gode. De er pakket med protein og fiber for å lage et næringsrikt og mettende måltid. Alle oppskriftene har 200 kalorier eller mindre.

Smoothie med kokosmelk, 161,5 kalorier: Dette er en lavkarbo smoothie med kokosmelk og jordbær. Den er rask og enkel å lage, samtidig som den smaker helt fantastisk! Smoothien har en kremet konsistens som kan minne om en milkshake. Nam!

Nutrilett havregrøt med bringebær, 188 kalorier: Dette mellommåltidet er superenkelt å lage – det eneste du trenger er kokende vann. Protein- og fiberrikt måltid med kun 188 kalorier!

Smoothie med iskaffe, 173,1 kalorier: Dette er en smoothie med Nutrilett iskaffe. Et kalorifattig mellommåltid fullt med karbohydrater og protein.

Mangokuler, 113,6 kalorier: Om du liker mango må du prøve disse mangokulene! De er bade sunne og kalorifattige. Masse sunt fett fra cashewnøtter og kun naturlig sukker fra mangoen. Fyll opp kjøleskapet så har du til mellommåltid eller sunnere snacks.

Vannmelonsmoothie, 63,4 kalorier: Vil du ha et ekstra friskt mellommåltid så bør du lage deg denne smoothien med vannmelon. En utrolig frisk og kalorifattig smoothie med kun 63,4 kalorier per porsjon.

Nutrilett Smooth Caramel mellommåltidsbar, 200 kalorier: Nutrilett Smooth Caramel er perfekt som et mellommåltid med få kalorier. Baren inneholder mye protein og har en myk og kremet konsistent, og dekket med sjokolade.

Blåbærkrem, 131 kalorier:  Lav på kalorier og et sunt alternativ. Inneholder kun 131 kalorier!

Cottage cheese med vanilje, 189 kalorier: Dette gode mellommåltidet er enkelt å lage og inneholder mye protein og lite fett. Et perfekt mellommåltid.

Bestselgere: