Den ideelle treningsmaten

Spiser du riktig får du optimalt utbytte av treningen.

Kroppen trenger riktig næring for å fungere optimalt, dette er spesielt viktig å tenke på i forbindelse med trening – helten duger ikke på tomme kalorier. Enten du skal løfte tungt eller løpe langt, vil et balansert kosthold med tilstrekkelig mengde proteiner være essensielt for å oppnå resultater.

Kroppens byggesteiner

Når du vet hva som gjør kroppen glad blir det lettere å velge riktig. Proteiner er en av de tre hovedgruppene av næringsstoffer som finnes i kosten vår, i tillegg til fett og karbohydrater. De er viktige byggesteiner i kroppen, og sørger for å bygge opp og vedlikeholde muskler.

Ved for lavt proteininntak vil kroppen begynne å tære på muskelmassen og du vil kunne oppleve å bli fortere sliten – noe som fører til lavt utbytte av treningen. Gjennom å innta proteiner sammen med karbohydrater like etter en treningsøkt vil kroppen få restituert seg best mulig. Proteiner er viktige for å få maksimalt ut av treningenved å reparere og bygge opp skadet muskelvev, ettersom musklene brytes ned under styrketrening og harde kondisjonsøkter.

Proteiner på farten

For mange gjør en hektisk hverdag det vanskelig å finne sunne og gode alternativer når man er på farten. Det går ofte lang tid mellom lunsj og middag, og dersom du planlegger en treningsøkt rett etter skole eller jobb er det lett å gå tom for energi. For å sikre inntak av riktige og viktige næringsstoffer i forbindelse med trening er Nutrilett måltidserstattere et supert alternativ. Serien består av smoothies og barer med et høyt proteininnhold og lavt innhold av sukker – og er spesielt utviklet for deg som ønsker å få mest mulig ut av hver eneste treningsøkt. Et godt tips er å alltid ha en shake eller bar fra Nutrilett tilgjengelig i veska eller treningsbagen – på denne måten har du alltid viktig energi lett tilgjengelig!

Gi kroppen en hjelpende hånd – proteiner hjelper kroppens restitusjonsprosess.

Resultater som varer

For å oppnå resultater som varer må man tenke langsiktig. Ved å fokusere på å få i deg tilstrekkelig med proteiner i forbindelse med treningen, vil du gi kroppen viktige byggesteiner som er viktige for restitusjon av muskelmasse.

Nyt sommermånedene fremover, lytt til kroppen og sørg for å få i deg nok proteiner slik at du kan få optimalt utbytte av treningen!

Måltidserstattere:

Bestselgere