Prøv vår vegetarburger neste gang du skal ha kjøttfri middag. Vår oppskrift har under 500 kcal og gir deg derfor god samvittighet på flere plan!
Porsjoner: 2
Ingredienser:
40 g Quinoa, tørr
1 gul Løk
1 stk Gulrot
1 ss Ingefær
2 ss Soyasaus
100 g Kidneybønner
1 håndfull Koriander
2 grove hamburgerbrød
Slik gjør du:
Kok opp quinoa etter anvisning på pakken.
Skrell grønnsaker og hell disse over i en varm stekepanne. Grønnsakene skal røres i stekepanne til de er myke.
Ha de stekte grønnsakene i en bolle sammen med halvparten av bønnene, quinoaen, soyasaus og koriander. Blandingen skal moses med en stavmikser. Hell oppi resten av ingrediensene og bland godt sammen.
Form burgerne og stek de i 5 minutter på hver side i en varm stekepanne.