quesadilla vegetar

Vegetar quesadilla

Denne oppskriften på quesadilla er kjempe enkel, god og vegetarisk. En skikkelig cheesy quesadilla – perfekt for oste-elskeren! Oppskriften holder til 4 porsjoner og hver porsjon inneholder 439 kalorier. Passer godt som en enkel middag, som siderett eller som en del av et tapasbord.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:15:00
Kalorier: 439

Ingredienser:

  • 8 stk tortilla
  • 1 pakke philadelphia
  • 250 g frossen spinat
  • 1 krm cayennepepper
  • 100 g revet mozzarella
  • 1 krm salt
  • 0,5 krm svart pepper

Slik gjør du:

  1. Varm opp spinat i en kjele. Ta av platen og rør inn philadelphia, salt, pepper, cayennepepper og revet mozzarella. Spre fyllet utover på halvparten av tortillaene (på 4 stk). Varm en stekepanne på middelshøy varme (uten olje/smør) og legg lefsen med fyllet i stekepannen med en «tom» lefse på toppen. Stek ca 4 minutter på hver side. Skjær i mindre biter eller server som de er.

Per porsjon

Kalorier :
439
Fiber (g) :
3,4
Proteiner (g) :
16,3
Fett (g) :
20,3
Karbohydrater (g) :
46,6
Sukker (g) :
4