vegansk tapas

Vegansk tapas

Lyst til å inkludere noen veganske retter til tapasen? Denne oppskriften på vegansk tapas holder til 6 porsjoner og er perfekt snacks eller forrett. Kos deg med disse sunne og friske alternativene. Yum!

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 6
Tilberedelsestid: 00:20:00
Kalorier: 273

Ingredienser:

  • 12 stk kirsebær
  • 175 g røde druer
  • 3 stk gulrot
  • 1 stk brokkolistilk
  • 0,5 stk rød paprika
  • 6 stk reddik
  • 500 g vannmelon
  • 0,5 dl cashewnøtter
  • 18 stk grønne oliven

Dip:

  • 1 dl tapenade
  • 0,5 boks kokte kikerter
  • 0,5 boks soltørkede tomater i olje

Slik gjør du:

  1. Kjør kikerter og soltørkede tomater i en kjøkkenmaskin til en kremet hummus. Legg hummus og tapenade i skåler.
  2. Skjær gulrot, reddik, brokkolistilk, vannmelon og paprika i biter. Legg opp alt på et fat. Server!

Per porsjon

Kalorier :
273,6
Fiber (g) :
4,8
Proteiner (g) :
5,2
Fett (g) :
7
Karbohydrater (g) :
27,5
Sukker (g) :
14,9