halloumi oppskrift

Halloumi Bowl

Denne oppskriften på halloumi bowl holder til 4 porsjoner og smaker himmelsk. Den er frisk og inneholder masse sunne næringsstoffer fra blant annet kikerter og rødbeter. Polkabeter er et mer dekorativt alternativ enn vanlig rødbet, samtidig som det smaker godt med en hint av spice!

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:20:00
Kalorier: 559

Rødbethummus:

  • 1 boks kokte kikerter
  • 2 stk rødbeter
  • 0,5 stk lime
  • 2 ss tahini
  • 1 ss olivenolje
  • 1 hvitløksfedd
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 krm cayennepepper

Panert halloumi:

  • 200 g (1 pakke) halloumi
  • 1 stk egg
  • 2 ss FiberHUSK

Bowl:

  • 2 dl byggryn
  • 1 dl sylta tomater
  • 1 pakke (50 g) brokkoliskudd

Slik gjør du:

  1. Hummus: Kok rødbetene i 15-20 minutter eller til de er gjennomkokte. Skrell og kjør de deretter i en kjøkkenmaskin med limesaft, tahini, olivenolje, hvitløk, salt og cayennepepper.
  2. Byggryn: Kok etter instruksene på pakken. Tilsett syltede tomater.
  3. Halloumi: Skiv og dypp i vispet egg, vend deretter i FiberHUSK og stek noen minutter på hver side i en teflonpanne.
  4. Servering: Legg opp byggryn, hummus, halloumi og brokkoliskudd i en skål. Server!

Per porsjon

Kalorier :
558,9
Fiber (g) :
6,3
Proteiner (g) :
18,3
Fett (g) :
22,6
Karbohydrater (g) :
21,6
Sukker (g) :
7