

SOMMERKAMPANJE: Opptil -25% på utvalgte produkter
KJØP HER
Grillet aubergine
Denne oppskriften på grillet aubergine passer som en enkel forrett, lett lunsj eller kanskje som en tapasrett? Uansett vil det smake utrolig godt, med denne gode variasjonen i smaker. Oppskriften holder til en porsjon og lages på kun 20 minutter.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 1
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 282
Ingredienser:
- 300 g aubergine
- 1 ss olivenolje
- 1 ss koriander
- 1 ss sitronsaft
- 1 bit (25g) fetaost
- 2 ss granateple
- 1 krm salt
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader og grillfunksjon. Del auberginen og skjør snitt i den, uten å skjære gjennom skallet. Pensle på olivenolje og sett i ovnen i en ildfastform i 20-30 minutter, slik at den får farge og blir gjennomstekt.
- Finhakk koriander og bland sammen med sitronsaft og salt. Ta ut auberginen og topp med korianderblandingen, smul over fetaost og granateple. Server!
Per porsjon
Kalorier :
282,2
Fiber (g) :
8,2
Proteiner (g) :
7,9
Fett (g) :
20,8
Karbohydrater (g) :
13
Sukker (g) :
11,7
Oppskrift av Evelina Söderholm