halloumi oppskrift

Bakte halloumi fries

Denne halloumi oppskriften på bakte halloumi fries er superenkel å lage, og den smaker godt. Den holder til 4 porsjoner og passer perfekt so siderett til middagen, eller som snacks med dip.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 231

Ingredienser:

  • 200 g (1 pakke) halloumi
  • 1 stk egg
  • 0,5 dl griljermel/panering
  • 0,5 dl hvetemel
  • 1 ts mynte

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader. Skjør halloumien i strimler og ta frem tre ulike skåler. Hell hvetemel i den ene, visp egg i den andre og rør sammen panering med mynte i den siste. Dypp halloumibitene først i mel, så i egg og til slutt i panering. Plasser så på et stekebrett kledd i bakepapir.
  2. Stek midt i ovnen i 10-15 minutter, til de har fått en gylden farge. Steketiden varierer utifra hvor tykke strimlene er. Server når de er varme!

Per porsjon

Kalorier :
231,5
Fiber (g) :
0
Proteiner (g) :
11
Fett (g) :
13
Karbohydrater (g) :
1
Sukker (g) :
0,9