Vegetar quesadilla
12 August 2020
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
Denne oppskriften på quesadilla er kjempe enkel, god og vegetarisk. En skikkelig cheesy quesadilla – perfekt for oste-elskeren! Oppskriften holder til 4 porsjoner og hver porsjon inneholder 439 kalorier. Passer godt som en enkel middag, som siderett eller som en del av et tapasbord.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:15:00
Kalorier: 439
Ingredienser:
- 8 stk tortilla
- 1 pakke philadelphia
- 250 g frossen spinat
- 1 krm cayennepepper
- 100 g revet mozzarella
- 1 krm salt
- 0,5 krm svart pepper
Slik gjør du:
- Varm opp spinat i en kjele. Ta av platen og rør inn philadelphia, salt, pepper, cayennepepper og revet mozzarella. Spre fyllet utover på halvparten av tortillaene (på 4 stk). Varm en stekepanne på middelshøy varme (uten olje/smør) og legg lefsen med fyllet i stekepannen med en «tom» lefse på toppen. Stek ca 4 minutter på hver side. Skjær i mindre biter eller server som de er.
Per porsjon
Kalorier :
439
Fiber (g) :
3,4
Proteiner (g) :
16,3
Fett (g) :
20,3
Karbohydrater (g) :
46,6
Sukker (g) :
4
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)