Vegetar nachos

Vegetar nachos

Nachos er så digg, og her er en oppskrift på vegetar nachos med deilig og frisk topping. Oppskriften holder til 3 porsjoner, perfekt til hverdagsmiddag eller til selskap. Nyt!

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 3
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 551

Ingredienser:

  • 1 pose 185 g tortillachips, cheese
  • 1 ts rapsolje
  • 1 boks svarte bønner, 400/240g
  • 1 pose tacokrydder, uten sukker
  • ½ gul løk
  • 1 boks hakkede tomater
  • 2 tomater, finhakket
  • ½ avokado
  • 1 stilk vårløk, tynt hakket
  • ½ sitron
  • 1 jalapenos, i skiver
  • Litt fersk koriander

Slik gjør du:

  1. Varm olje i en stekepanne og stek løken på medium i varme i noen minutter til den har blitt myk
  2. Tilsett hakkede tomater, tacokrydder og bønner og kok opp
  3. Rør sammen tomater, avokado, vårløk, presset saft fra sitron og salt til en salat
  4. Legg opp chips i en serveringsskål eller del oppi porsjonsskåler. Topp med bønneblandingen og salat, ta ikke med overflødig væske
  5. Topp med jalapenos og fersk koriander – server!

Per porsjon

Kalorier :
551
Fiber (g) :
14,4
Proteiner (g) :
15,9
Fett (g) :
26,5
Karbohydrater (g) :
56,3
Sukker (g) :
12,2

Bestselgere