Vegetar nachos
04 June 2021
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
Nachos er så digg, og her er en oppskrift på vegetar nachos med deilig og frisk topping. Oppskriften holder til 3 porsjoner, perfekt til hverdagsmiddag eller til selskap. Nyt!
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 3
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 551
Ingredienser:
- 1 pose 185 g tortillachips, cheese
- 1 ts rapsolje
- 1 boks svarte bønner, 400/240g
- 1 pose tacokrydder, uten sukker
- ½ gul løk
- 1 boks hakkede tomater
- 2 tomater, finhakket
- ½ avokado
- 1 stilk vårløk, tynt hakket
- ½ sitron
- 1 jalapenos, i skiver
- Litt fersk koriander
Slik gjør du:
- Varm olje i en stekepanne og stek løken på medium i varme i noen minutter til den har blitt myk
- Tilsett hakkede tomater, tacokrydder og bønner og kok opp
- Rør sammen tomater, avokado, vårløk, presset saft fra sitron og salt til en salat
- Legg opp chips i en serveringsskål eller del oppi porsjonsskåler. Topp med bønneblandingen og salat, ta ikke med overflødig væske
- Topp med jalapenos og fersk koriander – server!
Per porsjon
Kalorier :
551
Fiber (g) :
14,4
Proteiner (g) :
15,9
Fett (g) :
26,5
Karbohydrater (g) :
56,3
Sukker (g) :
12,2
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)