vegetar grillmat – Blomkålskotelett med frisk salat

Vegetar grillmat – Blomkålskotelett med frisk salat

Man kan også slenge noen vegetar-varianter på grillen, så her har vi en oppskrift på vegetar grillmat, nemlig blomkålskoteletter med frisk salat. Helt perfekt i sommervarmen, enten til hverdags eller når du skal holde grillfest i hagen. Oppskriften holder til 2 porsjoner og tar kun 10 min å tilberede.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 165

Ingredienser:

  • 1 stort blomkålhode
  • 2 ss grillmarinade
  • 100 g granateplekjerner
  • 1 stilk vårløk, finhakket
  • 1 ts valnøttsolje eller olivenolje
  • Saften fra ½ sitron
  • 2 krm salt
  • pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær ut «koteletter» fra midten av blomkålen. Pensle kotelettene med grillmarinade. Grill på grillen noen minutter per side, slik at de får en fin farge
  2. Ta resten av blomkålen og riv grovt i en kjøkkenmaskin eller et rivjern. Bland den revne blomkålen med granateple, vårløk, olje, sitronsaft, salt og pepper. Server med blomkålskotelettene

Per porsjon

Kalorier :
165,6
Fiber (g) :
6,3
Proteiner (g) :
4,9
Fett (g):
9,1
Karbohydrater (g) :
20,6
Sukker (g) :
11,2

Bestselgere