Vegetar grillmat – Blomkålskotelett med frisk salat
04 June 2021
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
Man kan også slenge noen vegetar-varianter på grillen, så her har vi en oppskrift på vegetar grillmat, nemlig blomkålskoteletter med frisk salat. Helt perfekt i sommervarmen, enten til hverdags eller når du skal holde grillfest i hagen. Oppskriften holder til 2 porsjoner og tar kun 10 min å tilberede.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 165
Ingredienser:
- 1 stort blomkålhode
- 2 ss grillmarinade
- 100 g granateplekjerner
- 1 stilk vårløk, finhakket
- 1 ts valnøttsolje eller olivenolje
- Saften fra ½ sitron
- 2 krm salt
- pepper
Slik gjør du:
- Skjær ut «koteletter» fra midten av blomkålen. Pensle kotelettene med grillmarinade. Grill på grillen noen minutter per side, slik at de får en fin farge
- Ta resten av blomkålen og riv grovt i en kjøkkenmaskin eller et rivjern. Bland den revne blomkålen med granateple, vårløk, olje, sitronsaft, salt og pepper. Server med blomkålskotelettene
Per porsjon
Kalorier :
165,6
Fiber (g) :
6,3
Proteiner (g) :
4,9
Fett (g):
9,1
Karbohydrater (g) :
20,6
Sukker (g) :
11,2
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)