Dette er en oppskrift på vegansk banankake med lite kalorier. Den kan spises som den er, eller serveres med vegansk fløte eller hjemmelaget nicecream. Perfekt hvis du har invitert til middagsselskap eller kaffe og kaker. Oppskriften holder til 8 kakestykker.
Porsjoner: 8
Tilberedelsestid: 00:50:00
Kalorier: 105
Ingredienser:
3 dl havregryn
2 stk banan
1 dl fullkornsmel
1 ts bakepulver
0,5 ts kanel
0,5 ts kardemomme
1 dl eplemos (100 % eple)
1 ss tagatesse
Slik gjør du:
Sett ovnen på 175 grader
Bland alle tørre ingredienser i en kjøkkenmaskin til havregrynen har blitt til mel. Tilsett deretter banan og eplemos.
Kjør til alt har blitt en jevn deig. Hell opp i en smurt form. Valgritt å pynte med delt banan. Sett midt i ovnen i 50 minutter.
Jeg aksepterer herved at Nutrilett kan sende meg relevante tilbud og informasjon – også i andre kanaler enn Nutriletts egne, og at e-postadressen jeg har oppgitt er min. Opplysningene jeg gir vil ikke bli brukt til annet formål eller utlevert til andre selskap. Jeg kan når som helst avregistrere meg.