vegan sushi

Vegan sushi

Det trenger ikke være vanskelig å lage sin egen sushi, og hvertfall ikke denne vegan sushi oppskriften. Oppskriften holde til 4 porsjoner, 48 biter, og smaker godt både til middag og lunsj, i hverdagen og til selskap.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 4
Tilberedelsestid: 00:10:00
Kalorier: 231

Ingredienser:

  • 250 g sushiris
  • 2 ss sukrin
  • 2 ss riseddik
  • 4 nori-ark
  • ¼ avokado
  • ½ gulrot
  • 1 stang selleri
  • ¼ mango

Slik gjør du:

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken og la hvile. Smaksett risen med sukrin og riseddik. Skjær gulrot, avokado, mango og selleri i lange stenger
  2. Legg nori-ark på en sushimatte eller en bit aluminiumsfolie, ta ¼ av risen og trykk ut tynt på hele arket. Plasser mango og selleri langs ned på arket og rull sammen rullen stramt. Lag ytterligere en rulle med mango og selleri, samt to ruller med gulrot og avokado. La hjerne rullene ligge og hvile en stund i kjøleskapet, ta ut og del rullene i biter med en kniv
  3. Server for eksempel med soya, syltet ingefær og wasabi

Per porsjon

Kalorier :
231,1
Fiber (g) :
0,3
Proteiner (g) :
5,4
Fett (g) :
0,6
Karbohydrater (g) :
50,6
Sukker (g) :
0,8

Bestselgere