rødkål

Rødkål

Det er lite som skriker jul som rødkålen som koker i kjelen hver eneste julemorgen. Her kan du prøve en kjempegod og enkel oppskrift på rødkål som holder til 8 porsjoner med kun 43 kalorier per porsjon! Det tar ca 25 minutter å lage rødkål med denne oppskriften, slik at du får tid til å lage alle de andre slagerne som skal bli ferdig til julemiddagen starter etter sølvguttene har sunget.

Vi har flere oppskrifter på rødkål, sjekk ut oppskrift på rødkål til jul her.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 8
Tilberedelsestid: 00:15:00
Kalorier: 43.3

Ingredienser:

  • 1 rødkål, ca 800 gram
  • 1 appelsin
  • 1 ss eplecider eddik

Slik gjør du:

  1. Skiv rødkålen tynt og legg i en kjele
  2. Press juicen fra en appelsin og hell det i kjelen
  3. Tilsett eplecider eddik
  4. Kok opp og la stå og koke på svak varme under lokk i 15 minutter, eller til den kjennes myk ut. Rør om noen ganger her og der
  5. Avkjøl og server lunken eller kald
  6. Tips dekorer med revet appelsinskall og fersk persille

Per porsjon

Kalorier :
43.3
Fiber (g) :
3.3
Proteiner (g) :
1.3
Fett (g) :
0.3
Karbohydrater (g) :
7.4
Sukker (g) :
7.2

Hva syns du om oppskriften?

(0 Anmeldelser)
Totalvurdering

Bestselgere: