Proteinpudding oppskrift
30 April 2020
Oppdatert 29 August 2023
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en oppskrift du aldri vil gå lei. I oppskriften kan du bytte smak på proteinpulveret for å få den smaken du ønsker på proteinpuddingen – dermed går du aldri lei og kan variere fra dag til dag. oppskriften holder til 2 porsjoner og kan lages dagen i forveien. Nyt den som et mellommåltid eller etter trening.
Oppskrift av Evelina Söderholm
Porsjoner: 2
Tilberedelsestid: 04:00:00
Kalorier: 93
Ingredienser:
- 0,5 dl vaniljeproteinpulver
- 3 dl fettfri melk
- 2,5 ts fiberhusk
Slik gjør du:
- Rør sammen alle ingrediensene. La stå i kjøleskapet i 4 timer eller over natten. Rør om litt her og der. Om den blir klumpete, bare rør om ordentlig slik at klumpene forsvinner.
Per porsjon
Kalorier :
93,3
Fiber (g) :
3,2
Proteiner (g) :
12,2
Fett (g) :
0,8
Karbohydrater (g) :
7,5
Sukker (g) :
7,5
Hva syns du om oppskriften?
(0 Anmeldelser)