Lavkarbo matcha cheesecake bar oppskrift

Lavkarbo matcha cheesecake bar

En fantastisk god oppskrift på bar – som en ostekake med hint av matcha! Perfekt både som dessert og et lett mellommåltid. Oppskriften holder til 5 barer og er enkel å lage.

Oppskrift av Evelina Söderholm

Porsjoner: 5
Tilberedelsestid: 00:30:00
Kalorier: 125

Ingredienser:

  • 125 g kremost naturell 9%
  • 1 dl kokosmel
  • 1 ss kokosolje
  • 0,75 dl sukrin melis
  • Sitronsaft av en halv sitron
  • 2 krm matchapulver

Topping

  • 2 ts kokosolje
  • 2 krm matchapulver
  • 2 ts sukrin melis

Slik gjør du:

  1. Smelt kokosolje. Visp sammen kremost, sukrin melis, kokosmel, saft og skallet av en halv sitron, kokosolje og matchapulver til en deig.
  2. Trykk ut med en hånd på et bakepapir til ønsket form, noen cm tykk. La stå 30 minutter i fryseren. Del opp barer.
  3. Topping, smelt kokosolje og rør sammen med sukrin melis og matchapulver. Dryss over barene.

Per porsjon

Kalorier :
124,7
Fiber (g) :
4,1
Proteiner (g) :
4,3
Fett (g) :
8,2
Karbohydrater (g) :
4,2
Sukker (g) :
0,8